Aromatherapie voor Vuurkinderen

rust in huis door geuren

tijdelijke actie meer dan 60% korting

Eenmalige korting

multi-inzetbaar

Maak je klaar voor

harmonie in huis

etherische olie gevoelig kind
gevoelig kind aromatherapie
5/5

Ik wilde hem heel graag meer ondersteunen in de mooie ontwikkeling die hij nu doormaakt met ons en zag in aromatherapie en de massage (lichamelijk) een mooi nieuw ‘onderzoekje’ tussen ons. Hij vindt beide helemaal geweldig en is oprecht nog meer ontspannen, lacht veel, slaapt beter en zegt ook blij te zijn.

5/5

“Soms vraagt mijn zoon zelf om het lekkere geurtje als we het per ongeluk vergeten zijn. Het lijkt er wel op dat hij sinds we het gebruiken minder vaak uit bed komt.
Laatst een voetenbadje met olie gemaakt en daar werd hij ook vrijwel meteen rustig van.”

Help je Vuurkind op natuurlijke wijze

Stop overprikkeling, driftbuien, slecht slapen, angsten en meer met de helende werking van aromatherapie, speciaal voor Vuurkinderen.

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Online training

Meer dan 60% korting

van € 129,-
Nu eenmalig € 57,-

Tijdelijke actieprijs

volledig gericht op vuurkinderen

Uitgebreide uitleg over de geuren die het best werken voor Vuurkinderen

Eenvoudig toepasbaar

Geen rocketscience, ik leg het je praktisch uit

inclusief antwoord op je vragen

In de online leeromgeving krijg je snel antwoord

door laura frauenfelder

Volledige training gegeven door Laura Frauenfelder - oprichtster Vuurkind

een jaar lang toegang

Op eigen tempo te volgen, via je smartphone of computer

Inclusief naslagwerk

Snel opzoeken welke geur je bij welk gedrag nodig hebt

5/5

“Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt.”

5/5

“Hier in huis loont het echt!”

Vuurkinderen zijn gevoelig en daarom heel goed te helpen met aromatherapie

Vuurkinderen zijn supergevoelig voor allerlei prikkels. Aan de ene kant willen ze juist die prikkels en aan de andere kant hebben ze moeite om al die prikkels tegelijk te verwerken. Niets doen met prikkels kan leiden tot driftbuien, emotionele uitbarstingen, slecht slapen, tics en meer. Aromatherapie levert een grote bijdrage in de prikkelverwerking bij Vuurkinderen.

Aan het eind van de dag zitten de hoofdjes van Vuurkinderen vaak nog vol met allerlei gedachten, met aromatherapie help je dat mooie hoofdje leeg te maken, zodat je Vuurkind een betere nachtrust heeft.


Vuurkinderen zijn vaak boos, soms door onrecht, soms omdat ze zich niet begrepen voelen. Met de juiste etherische olie help je jouw Vuurkind woede los te laten.


Spanning en stress zijn veel voorkomend bij Vuurkinderen. Door olie op de juiste manier in te zetten help je jouw kind diep ontspannen.


Een Vuurkind dat hoog in emotie zit is meestal niet voor rede vatbaar en kan ineens exploderen. Met aromatherapie help je jouw Vuurkind emoties los te laten en te reguleren.


Zijn er grote veranderingen op komst? Zoals een verhuizing of een (nieuwe) school, dan is etherische olie een uitstekend middel om je Vuurkind helpen de spanning die bij die veranderingen komt te verminderen.


Doordat ze zo hooggevoelig zijn staan Vuurkinderen open voor allerlei energieën. Etherische oliën helpen de energie te beschermen en te ontdoen van negativiteit. Ook helpt de juiste olie als je Vuurkind ‘spoken’ ziet.


Ik hoor vaak dat Vuurkinderen uit school soms niet voor rede vatbaar zijn of volledig gespannen zijn. Door aromatherapie in te zetten help je jouw Vuurkind voor, tijdens en na school.


Een Vuurkind dat veel denkt heeft ook vaak veel zorgen. Met etherische olie laat je jouw kind weer kind voelen, zorgeloos en vrij.


Bange Vuurkinderen zijn ook ontzettend gebaat bij aromatherapie, maak bijvoorbeeld een monsterspray om samen ervoor te zorgen dat de slaapkamer van je Vuurkind veilig voelt.

tijdelijk meer dan 60% korting

aromatherapie voor vuurkinderen

Complete online training voor ouders van Vuurkinderen die hun kind willen helpen bij overprikkeling, woede, angsten, stress, spanningen, slecht slapen, veranderingen en meer.

van € 129,-

voor slechts € 57,-

Start direct en profiteer van 60% korting

gevoelig kind aromatherapie

geuren helpen
vuurkinderen

5/5

“De informatie over aromatherapie is eenvoudig te volgen en heeft zoveel handvatten gegeven. Ik weet nu wat ik moet doen als mijn dochter weer eens vol spanning uit school komt of als ze bang is in het donker. Ook haar ‘buien’ duren niet meer zo lang. Ik zou het elke Vuurkindouder aanraden”

aromatherapie voor vuurkinderen

rust in je kind & in huis met geuren

van € 129,-

tijdelijke actieprijs € 57

Korting is tijdelijk

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me een app via het icoontje rechtsonder, zo krijg je het snelst antwoord. Je mag ook mailen naar la***@vu******.nl

Hoogstimulatief-kind-therapie

Na afronding van je bestelling krijg je direct een uitnodiging voor de online leeromgeving en kan je meteen van start met de training.

Een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding. Het is handig om een notitieboekje erbij te hebben, zodat je belangrijke dingen voor jezelf op kan schrijven.

Gemiddeld genomen doe je 4-6 uur over de training. De training is opgedeeld in verschillende modules. Zo leer jij stap voor stap hoe je aromatherapie inzet om je Vuurkind te helpen. Uiteraard volg je de lessen in eigen tempo. Je houdt een jaar toegang.

In de online leeromgeving is er ruimte voor je vragen. Ik beantwoord ze persoonlijk.

Je houdt na aankoop een jaar toegang tot de training.

Als jij ouder bent van een Vuurkind en je wilt leren hoe je je Vuurkind op natuurlijke manier helpt, dan is deze training heel erg geschikt voor jou.

Ik leg in makkelijke taal uit hoe je aromatherapie inzet. Zonder poespas.

Betaal veilig via Ideal, Creditcard, Apple Pay of Bancontact (België).

aromatherapie voor vuurkinderen

rust in je kind & in huis met geuren

van € 129,-

tijdelijke actieprijs € 57

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top