VUURKIND

Je gevoelige kind helpen met edelstenen

Dit is de werking van

Bergkristal

Nieuwe Energie

Hoogtepunten werking
Bergkristal

Verlichting

Reinigend

Geduldbrengend

Veiligheid

Stralingblokker

Vertrouwen

In het kort
Bergkristal

De steen van energie! Bergkristal, ook heldere Kwarts genoemd, is één van de meest populaire edelstenen, ook bij gevoelige kinderen met een sterke wil. Speciaal voor de Vuurkindjes die nogal vaak ongeduldig zijn. Veel Vuurkinderen hebben moeite met concentreren en zijn snel afgeleid, daarom is Bergkristal ook een fijne steen om mee naar school te nemen. Hooggevoelige kinderen staan erg open en pikken veel op, Bergkristal helpt hun energie te reinigen wat zorgt voor meer kalmte in je kind. Vuurkinderen reageren vaak direct op wat ze willen, wat ze zien, wat ze denken, wat ze voelen. Bergkristal brengt een bepaalde rust zodat je gevoelige kind vaker eerst nadenkt en dan pas doet. Scheelt een hoop onvoorziene situaties ;-). Ondanks dat Bergkristal veel energie brengt, is het ook een hele kalmerende steen. Ze brengt rust en ontspanning bij gespannen gevoelige kinderen. Ook is Bergkristal uitermate goed in te zetten bij angsten in het donker of bij heimwee. Eigenlijk is het een must have voor hooggevoelige kinderen. Bovendien is Bergkristal goed in te zetten als beschermer tegen niet natuurlijke stralingen. Leg een Bergkristalsteentje eenvoudig naast de spelcomputer, televisie of telefoon van je Vuurkind je telefoon en de steen neemt de stralingen op, zodat er minder prikkels bij je vurige kind binnen komen. Bergkristal is samen met Amethist en Rozenkwarts onderdeel van de Gouden Driehoek, samen brengen ze rust, reiniging, ontspanning en liefde.

In te zetten bij

Chakra - Brengt harmonie in alle chakra’s

Sterrenbeeld - Stier

Reinigen - Houd Bergkristal enkele minuten onder koud stromend water om de steen te reinigen.

Bergkristal laad je weer op daar haar een nacht op de vensterbank in het maanlicht te leggen. Werkt het best bij volle maan.

Meer Holistische hulp

Voor
jouw Vuurkind

Soms lijkt een Vuurkind onhandelbaar, druk, vol energie, impulsief en lijkt het niet te willen luisteren.

Daarbij zijn Vuurkinderen meester in het laten zien van hun sterke wil, zeker als ze niet lekker in hun vel zitten.

Best wel vermoeiend voor jou als ouder of op school.

Meer dan eens worden de bijzondere Vuurkinderen onbegrepen en laten ze allerlei gedrag zien dat lijkt op bijvoorbeeld ADHD, maar heel vaak is dat helemaal niet aan de orde.

Een hooggevoelig Vuurkind is heel goed te helpen met holistische, natuurlijke hulpmiddelen.

Ontdek meer over vuurkinderen in het gratis e-book

Vuurkind - Westlandseweg 10 | 2291 PG | Wateringen | vr****@vu******.nl
© Vuurkind - Laura Frauenfelder

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top