ONLINE COMMUNITY voor ouders van VUURkinderen

LOGIN

Member worden? Klik hier.

OOK MEMBER WORDEN? Lees er hier alles over.

De VUURkind community is speciaal voor ouders van VUURkinderen.

VUURkinderen zijn gevoelige kinderen met een sterke wil, ook wel hoogstimulatief of HSP-SW genoemd.

Heb jij zo’n prachtig VUURkind rondlopen? Dan ben je van harte welkom in deze community. 

MISSIE Meer rust en liefde in gezinnen met VUURkinderen.

KENNIS

Als member heb je toegang tot gratis e-books, blogs en andere informatie, zodat jij jouw VUURkind positief kan ondersteunen.

TIPS & TRICKS

Members krijgen vele tips en tricks, bijvoorbeeld over hulpmiddelen of over hoe te handelen tijdens een driftbui.

CONTACT MET ANDERE OUDERS

Members kunnen hun hart luchten bij elkaar of elkaar om advies vragen. Een groep gelijkgestemden zonder oordeel, je bent niet alleen.

VELE EXTRA'S

Als member word je beloond! Wij waarderen je input en zijn blij dat je bij ons bent. Je ontvangt daarom regelmatig gratis extra's.

JE MAG ZIJN WIE JE BENT In de community is geen plek voor (ver)oordelen.

De VUURkind community is een veilige plek. We hebben allemaal weleens met onze handen in het haar gezeten, en dat is helemaal normaal! Je bent vrij om je verhaal te doen, zonder bang te zijn dat iemand je veroordeelt. 

In de community vind je gelijkgestemden, die niet raar opkijken van het gedrag van jouw VUURkind of van jou. Alles is goed. We zijn er om elkaar te ondersteunen.

Ik hou toezicht op de community en grijp in waar nodig. Voordat je lid mag worden, zal je akkoord moeten gaan met de huisregels. Zo zorgen we samen voor een veilige plek.

WAT JE KRIJGT ALS GRATIS MEMBER

In de community vind je veel! Naast contact met andere ouders ontvang je waardevolle informatie waar je echt iets aan hebt. In de community praten en leren we onder andere over:

GRENZEN STELLEN

DRIFTBUIEN

OVERPRIKKELING

GELDINGSDRANG

ONZEKERHEID

AROMATHERAPIE

BACH BLOESEM THERAPIE

ONZEKER OUDERSCHAP

TEKENINGEN LEZEN

MASSAGES

MEDITATIES

GEDRAG VAN VUURKINDEREN LEREN BEGRIJPEN

DE MOOIE KENMERKEN VAN VUURKINDEREN

WAT IS ER NOG MEER?

Veel in de community is gratis. 

We zijn heel blij dat je lid bent van de community, en dat belonen we graag!

Naast de gratis downloads, tips, blogs, forum, etc. is er meer mogelijk. Als gratis member van de community kun je ervoor kiezen losse e-books / on-demand video’s of hulpmiddelen aan te schaffen. Je ontvangt als member altijd 10% korting.

Wil je meer? Dan kun je kiezen voor een gold- of premium-membership. 

Als gold-member krijg je vele extra’s, zoals groepcalls, vraag-en-antwoord-sessies, persoonlijk advies van mij per mail en veel meer.

Een premium-membership is meer gericht op 1-op-1 werken en is inclusief online of offline coachingssessies, toegang tot alle e-books, on-demand video’s, meditaties, groepcalls, vraag-en-antwoord-sessies. Daarnaast worden alle methodieken door jou en mij samen toegespitst op jouw VUURkind of jouw gezin. Ook heb je als premium member recht op onbeperkt contact met mij. Gewoon, als je het even nodig hebt. 

Voor het gold- en premium-membership betaal je een vast bedrag per maand. Meer informatie over het gold- en premium-membership vind je in de community.

Een betaald membership is dus niet verplicht, het kan wel een waardevolle toevoeging zijn. De keuze is aan jou!

VOOR WIE IS DEZE COMMUNITY?

Om de community veilig te houden, is niet iedereen welkom. Het gaat in de community niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Zodat we écht iets voor elkaar kunnen betekenen.

WELKOM

Ouders of verzorgers van VUURkinderen zijn hier van harte welkom. Ook mensen uit het onderwijs die meer willen weten over VUURkinderen zijn hier welkom.

Als member sta je open voor tips, wil je graag iets leren of bijdragen en ben je vrij van oordelen.

Je staat open voor de meningen van anderen en kunt iedereen met respect behandelen.

NIET WELKOM

Deze community is niet geschikt voor bedrijven. Tevens is het niet toegestaan reclame te maken voor je eigen bedrijf of praktijk.

De community is gericht op het positief omgaan met VUURkinderen en hoe we hen en de ouders hierbij kunnen ondersteunen volgens een holistische visie.

Je bent ook niet welkom als je alleen komt om anderen te veroordelen en je vind dat jouw manier de enige juiste manier is.

Hoi! Ik ben Laura Frauenfelder, holistisch (gezins)therapeut, coach, oprichtster van VUURkind en moeder van een prachtig VUURkind.

Ik begeleid al jaren gezinnen met VUURkinderen en ik merk dat er behoefte is aan meer begrip voor ouders van strong-willed kinderen. Het zijn geen kinderen die je zomaar even terecht kan wijzen of straf kan geven en vaak hebben andere mensen daar een oordeel over.

Jij weet als ouder het beste wat jouw kind nodig hebt en je hoeft je daarover niet te verantwoorden naar anderen toe.

 
 

Dat gezegd hebbende trekken we ons toch veel aan van wat anderen van ons ouderschap vinden. Hierdoor lopen de frustraties alleen maar meer op, in het gezin, in de relatie met jouw VUURkind en misschien zelfs wel in de relatie met je partner en met jezelf.

In deze community brengen we ouders van VUURkinderen samen. Er is begrip voor elkaars situatie en je kunt gewoon even je hart luchten.

De kennis en ervaring die ik in mijn praktijk en opleidingen heb opgedaan vind je terug in de community. Er is heel veel voor jou beschikbaar, nuttige tips, inzichten, trainingen en oefeningen. 

Alles zodat jij jouw VUURkind positief kan begeleiden en de rust terugkomt in jou, in jouw VUURkind en in jouw gezin.

Want ook jij mag zijn wie je bent

Word ook GRATIS lid van de VUURkind community