VUURKIND

Je gevoelige kind helpen met aromatherapie

Dit is

Aromatherapie

Aromatherapie is geurentherapie en heeft een bijzonder sterke werking, zeker op hooggevoelige kinderen

Aromatherapie is kortgezegd geurentherapie. Deze geurentherapie is onderdeel van de kruidengeneeskunde.

Bij aromatherapie wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën van planten.

 

Geuren zeggen veel, heel veel. Denk maar eens aan de geur van versgebakken appeltaart. Deze geur geeft een gevoel van warmte en huiselijkheid.

 

Supermarkten gebruiken vaak deze geur om klanten aan te zetten meer te kopen, want vanuit een staat van warmte en huiselijkheid ben je positiever en dus geneigd meer in je winkelmandje te doen.

 

En zo werkt aromatherapie eigenlijk ook. Door het ruiken van de geur volgt er een actie, dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

 

Door de geur wordt op een subtiel niveau ons zelfhelend vermogen gestimuleerd.

 

Elke geur heeft een heilzame vibratie en een eigen werking.

 

Aromatherapie is een holistische methode voor vele psychische en fysieke klachten.

 

Aromatherapie wordt al eeuwenlang ingezet, zelfs uit de tijd van de farao’s zijn bewijzen terug te vinden dat zij al gebruik maakten van geurentherapie.

 

In 1937 werd aromatherapie herondekt door parfumeur Gattefossé.

 

Tegenwoordig wordt aromatherapie vooral ingezet in de holistische geneeskunde, waarbij emotionele en fysieke disbalans worden aangepakt. Aromatherapie kan op vele manieren worden ingezet.

Bij hooggevoelige kinderen werkt deze eeuwenoude geurentherapie ontzettend goed. Juist omdat ze zo gevoelig zijn. Gevoelige kinderen staan meer open voor alles wat er om zich heen gebeurt en dus ook voor geuren.

 

Sinds de start van Vuurkind in 2018 begeleid ik ouders van deze gevoelige kinderen met een sterke wil altijd ook met aromatherapie.

 

Vooral mandarijn- en jeneverbesolie zijn echte gamechangers. Bijvoorbeeld bij overprikkeling, driftbuien, tics, slecht slapen, stress en bedplassen.

 

Maar voordat je nu direct naar de winkel rent om oliën in te slaan, aromatherapie is weliswaar subtiel, maar er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden als je gebruik wil maken van etherische oliën.

 

Zeker als je het wil gebruiken om je kind te ondersteunen. Er zijn zaken die belangrijk zijn voor de veiligheid en het is goed om te weten welke geuren je op welke manier het beste inzet om jouw Vuurkind te helpen bij elk soort gedrag.

 

Ga daarom eerst aan de slag met de online training Aromatherapie voor Vuurkinderen. Hier neem ik je stap voor stap mee en geef ik je op eenvoudige wijze alle informatie die je nodig hebt om je Vuurkind te begeleiden bij allerlei gedrag, zodat je niet je geld weggooit aan de verkeerde oliën of ze onjuist inzet, want dat laatste kan juist een averechts effect hebben en voor je het weet wordt het gedrag van je Vuurkind erger.

 

Zorg er dus voor dat je weet wat je doet voordat je je gevoelige kind helpt met de bewezen succesvolle geurentherapie.

 

 

Help je Vuurkind op natuurlijke wijze

Stop overprikkeling, driftbuien, slecht slapen, angsten en meer met de helende werking van aromatherapie, speciaal voor Vuurkinderen.

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Online training

Meer dan 60% korting

van € 129,-
Nu eenmalig € 57,-

Tijdelijk met 60% korting

volledig gericht op vuurkinderen

Uitgebreide uitleg over de geuren die het best werken voor Vuurkinderen

Eenvoudig toepasbaar

Geen rocketscience, ik leg het je praktisch uit

inclusief antwoord op je vragen

In de online leeromgeving krijg je snel antwoord

door laura frauenfelder

Volledige training gegeven door Laura Frauenfelder - oprichtster Vuurkind

een jaar lang toegang

Op eigen tempo te volgen, via je smartphone of computer

Inclusief naslagwerk

Snel opzoeken welke geur je bij welk gedrag nodig hebt

5/5

“Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt.”

5/5

“Hier in huis loont het echt!”

5/5

Ik wilde hem heel graag meer ondersteunen in de mooie ontwikkeling die hij nu doormaakt met ons en zag in aromatherapie en de massage (lichamelijk) een mooi nieuw ‘onderzoekje’ tussen ons. Hij vindt beide helemaal geweldig en is oprecht nog meer ontspannen, lacht veel, slaapt beter en zegt ook blij te zijn.

5/5

“Soms vraagt mijn zoon zelf om het lekkere geurtje als we het per ongeluk vergeten zijn. Het lijkt er wel op dat hij sinds we het gebruiken minder vaak uit bed komt.
Laatst een voetenbadje met olie gemaakt en daar werd hij ook vrijwel meteen rustig van.”

tijdelijk meer dan 60% korting

aromatherapie voor vuurkinderen

Complete online training voor ouders van Vuurkinderen die hun kind willen helpen bij overprikkeling, woede, angsten, stress, spanningen, slecht slapen, veranderingen en meer.

van € 129,-

voor slechts € 57,-

Eenmalig beschikbaar, alleen nu

5/5

“De informatie over aromatherapie is eenvoudig te volgen en heeft zoveel handvatten gegeven. Ik weet nu wat ik moet doen als mijn dochter weer eens vol spanning uit school komt of als ze bang is in het donker. Ook haar ‘buien’ duren niet meer zo lang. Ik zou het elke Vuurkindouder aanraden”

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me een app via het icoontje rechtsonder, zo krijg je het snelst antwoord. Je mag ook mailen naar la***@vu******.nl

Hoogstimulatief-kind-therapie

Na afronding van je bestelling krijg je direct een uitnodiging voor de online leeromgeving en kan je meteen van start met de training.

Een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding. Het is handig om een notitieboekje erbij te hebben, zodat je belangrijke dingen voor jezelf op kan schrijven.

Gemiddeld genomen doe je 4-6 uur over de training. De training is opgedeeld in verschillende modules. Zo leer jij stap voor stap hoe je aromatherapie inzet om je Vuurkind te helpen. Uiteraard volg je de lessen in eigen tempo. Je houdt een jaar toegang.

In de online leeromgeving is er ruimte voor je vragen. Ik beantwoord ze persoonlijk.

Je houdt na aankoop een jaar toegang tot de training.

Als jij ouder bent van een Vuurkind en je wilt leren hoe je je Vuurkind op natuurlijke manier helpt, dan is deze training heel erg geschikt voor jou.

Ik leg in makkelijke taal uit hoe je aromatherapie inzet. Zonder poespas.

Betaal veilig via Ideal, Creditcard, Apple Pay of Bancontact (België).

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top