Help je Vuurkind in 12 weken

Leer in 12 weken wat echt werkt voor Vuurkinderen, begrijp het gedrag en hoe je hiermee omgaat, help je kind weer lekker in zijn of haar vel en realiseer eindelijk rust in jouw gezin.

Meer dan 60% korting

In 12 weken het verschil maken

Ineens begrijp jij het gedrag van jouw kind. Je snapt waar het vandaan komt en je weet hoe je er mee omgaat. Zo versterk je jullie band en het zelfvertrouwen van jouw Vuurkind

Reviews

Het is echt heel verwonderlijk hoeveel ik de afgelopen tijd al heb mogen leren alleen al door jouw cursus te doen om beter om te leren gaan met mijn vuurkindje.. het is alsof ik letterlijk het licht heb gezien. En ik maak hele grote sprongen dus Thx."

Lisa

Moeder van een Vuurkind

Review Vuurkind Cursus

Ik zit pas in week 3 en er is al zoveel anders! Ik snap waarom ze zo boos doet en ik kan hierdoor zelf ook veel beter mijn geduld bewaren. Heel benieuwd naar wat nog volgt, ik kan niet wachten!"

Anouk

Moeder van een Vuurkind

Training voor hoogstimulatieve kinderen
01.

Uniek

Het programma leert je op een andere manier te kijken en bevat methodes & tools die je nergens anders vindt. Ook niet in van die leuke opvoedboekjes.

02.

Voor Vuurkinderen

Het programma is volledig ontwikkelt voor Vuurkinderen en hun ouders. Daarom is dit programma exact wat je nodig hebt om het verschil te maken.

03.

Eenvoudig

Alles wat je leert in het programma is eenvoudig toe te passen, zodat er ook daadwerkelijk een verandering plaatsvindt. Geen poespas.

04.

Interactief

Help je Vuurkind is een programma waarbij je echt zelf aan de slag gaat. Het is geen kwestie van alleen maar video's kijken, je gaat direct met de kennis die je hebt gekregen het verschil maken.

05.

Diepgang

Je leert verder te kijken dan het gedrag, te begrijpen wat je Vuurkind je werkelijk probeert te vertellen. Door dit te weten help je je kind en jezelf veel beter. Zo pak je de oorzaak aan en niet het symptoom.

06.

Anders

Een Vuurkind is nu eenmaal anders dan andere kinderen. Wat je leert is daarom ook anders. Het programma vraagt van jou een open mind om andere methodes dan de bekende in te zetten.

07.

Niet alleen

Je hoeft het niet alleen te doen. Tijdens de 12 weken ben ik jouw online coach. Ik help je verder als je vastzit en geef je persoonlijke feedback.

08.

Zelfverzekerd

Je wordt niet alleen zekerder in je ouderschap, ook het zelfvertrouwen van jouw Vuurkind groeit omdat het zich eindelijk begrepen voelt. Win-Win!

09.

Alle tijd

Het programma is gebaseerd op 12 weken, maar je mag het op eigen tempo doen. Je houdt een jaar lang toegang tot alle video's, opdrachten en lessen. Op je eigen tijd.

Reviews

Dank je wel voor de mooie inzichten die je brengt. Ik ben je echt zo dankbaar. Ik heb er vertrouwen in dat we op de goede weg zitten. Eindelijk. Na 4,5 jaar."

Marianne

Moeder van een Vuurkind

Vuurkind Training Review

Het liefst zie je direct resultaat en dat is er natuurlijk niet meteen. Hoewel het me wel opvalt dat mijn zoon mij echt meer opzoekt en me veel meer knuffelt dan voorheen en we zijn pas 5 weken onderweg."

Irina

Moeder van een Vuurkind

Leer hoe je jouw Vuurkind écht helpt, niet alleen nu, een leven lang

MEER DAN 60% KORTING

In 12 weken tijd een totale verandering in huis, in je Vuurkind én in jezelf

Het is een investering waar jouw Vuurkind, jij en jouw gezin levenslang van profiteert

De meeste deelnemers van Help je Vuurkind merken al vanaf week 3 een verschil. Je leert in het programma hoe je anders kijkt naar het gedrag van jouw Vuurkind, wat de oorzaak is en wat werkt om je Vuurkind te helpen.

 

Het voelt zo fijn als je zelf de kennis in huis hebt om je Vuurkind bij allerlei problemen te begeleiden en te ondersteunen. Het is een investering van tijd en geld, maar het is het dubbel en dwars waard. Dat is wel gebleken.

Start direct met meer dan 60% korting

Reviews

Bedankt voor je al je feedback! Heel waardevol en het geeft mij veel inzicht en blijkbaar wederom begrip."

Marjolein

Moeder van een Vuurkind

Zijn boosheid/agressie vind ik echt juist minder geworden, dus dat is fijn!"

Nienke

Moeder van een Vuurkind

Hoe zou het voor je zijn?

Als jouw Vuurkind minder driftbuien heeft?

Als je niet meer de hele dag jouw Vuurkind hoeft aan te spreken?

Als je niet meer uitgeput bent aan het eind van de dag?

Als jouw gezin niet altijd meer om jouw Vuurkind draait?

Als je vol vertrouwen vertelt over wat jouw Vuurkind echt nodig heeft aan buitenstaanders?

Als de band met jouw Vuurkind sterker is dan ooit?

Als jouw Vuurkind zich begrepen voelt?

Als jij je begrepen voelt?

Als je Vuurkind het gedrag niet meer uitvergroot hoeft te laten zien?

Als het zelfvertrouwen van jouw Vuurkind groeit?

Als je voortaan snel handelt om je Vuurkind te helpen?

Als je uitkijkt naar tijd samen, omdat het echt weer leuk is?

Als je meer energie over hebt om ook voor jezelf te zorgen?

Als je Vuurkind meer ontspannen is?

Als je merkt dat er echt wederzijds begrip is?

Als je Vuurkind niet meer altijd hoeft te bepalen?

Als je duidelijk je grenzen aan geeft, zonder boos te worden?

Als je niet meer altijd rekening hoeft te houden met je Vuurkind bij alles wat je doet?

Start direct - binnen 3 weken de 1e verandering

01.

Uniek programma speciaal voor ouders van Vuurkinderen

Help je Vuurkind in 12 weken zonder jezelf te verliezen is een uniek programma speciaal gericht op jou en jouw Vuurkind. Ik begeleid al jaren met veel liefde en succes gezinnen met Vuurkinderen. In dit programma leer je anders te kijken naar je Vuurkind en maak je alle tools, tricks en methodes eigen om zelf je Vuurkind te helpen.

Je leert niet de standaardtechniekjes, een Vuurkind is uniek en heeft ook een unieke benadering nodig. De kennis die je hier vind, vind je nergens anders.

hoogstimulatief-kind-druk
02.

Geniet meer van je gezin

Door wat je leert ook daadwerkelijk toe te passen komt er veel meer ruimte. In jou, in je Vuurkind en in je gezin. Je zal merken dat je geduldiger wordt en dat jouw Vuurkind steeds minder de drang heeft om de hoofdrol te spelen en te bepalen.

Dit en meer zorgt ervoor dat jij veel meer geniet van je gezin. Je bent niet ouder geworden om altijd maar moe of chagrijnig te zijn, toch?

03.

Verbeter de relatie met je Vuurkind

Je leert in het programma je Vuurkind beter begrijpen. Je snapt waarom je kind zich zo gedraagt en je leert ook wat er voor nodig is om dit gedrag te veranderen. Omdat je Vuurkind zich begrepen voelt, zal je kind steeds meer toenadering zoeken, zich beter durven uiten en gemakkelijker over gevoelens praten.

Er komt tijd en ruimte voor meer mooie momenten samen. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen jou en je Vuurkind enorm verbetert.

hoogstimulatief-kind-niet-luisteren
04.

Een zelfverzekerd Vuurkind

Jouw Vuurkind is gevoelig. Misschien hoort je Vuurkind al lange tijd dat hij of zij het nooit goed doet of voelt je Vuurkind zich niet begrepen. Dit zorgt voor een enorme afbraak in het zelfvertrouwen van je kind, met als gevolg dat er geldingsdrang, faalangst, en/of clownesk gedrag ontstaat bij je kind.

Met Help je Vuurkind bouw je het zelfvertrouwen van je Vuurkind op, zodat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit.

Bestrijd niet het symptoom, vind de oorzaak van het gedrag en pak dat aan. Alleen zo is de verandering blijvend.

Reviews

Hij slaapt nu veel beter en staat niet meer om half 6 naast mijn bed te springen."

Joy

Moeder van een Vuurkind

Het feit dat ik voor mezelf zoveel leer en antwoorden krijg helpt me alleen al om beter met mijn kind om te gaan."

Annelies

Moeder van een Vuurkind

Dit leer je o.a. tijdens Help je Vuurkind in 12 weken

Vuurkind-expert

Word een Vuurkind-expert, leer alles over Vuurkinderen, zodat jij jouw Vuurkind beter begrijpt. Dit helpt om jullie relatie te verbeteren en strijd te verminderen.

Achter het gedrag

Leer achter het gedrag te kijken van jouw Vuurkind, zodat je kalmer blijft tijdens frustratie en je snapt wat er met jouw kind aan de hand is.

hoogsensitief

Tekeningen

Leer tekeningen lezen en kom erachter wat er echt speelt in jouw Vuurkind, zodat je jouw kind echt helpt, zonder allerlei vragen te hoeven stellen.

Holistische hulp

Zet holistische hulpmiddelen (Edelstenen, etherische oliën en Bach Bloesem Remedies) in om jouw Vuurkind te helpen bij o.a. driftbuien, onzekerheid, angsten en meer.

Stop de hoofdrol

Kom erachter hoe je ervoor zorgt dat jouw gezin niet alleen maar meer om jouw Vuurkind draait, zodat elk gezinslid voldoende aandacht en liefde krijgt.

Zelfverzekerd

Zorg ervoor dat jouw Vuurkind weer lekker in zijn of haar vel zit en blinkt van het zelfvertrouwen, zodat gedrag dat voortkomt uit onzekerheid stopt.

Al die prikkels

Leer hoe je overprikkeling voorkomt, hoe je het herkend en wat je doet om prikkels los te laten, zowel bij je Vuurkind als bij jezelf, zodat jouw Vuurkind ontspant en kalmer is.

Positief

Zorg dat je weer geniet van jouw gezin, breng positiviteit terug in huis, wordt weer blij van een dag met het gezin en maak samen de mooiste herinneringen.

Luisteren

Leer effectief en liefdevol grenzen stellen, zodat jouw Vuurkind wel luistert als dat nodig is, zonder strijd, zonder discussie en zonder boos te worden.

Kalme nachten

Weg met de bedtijdstress, leer hoe je ontspannen, kalme avonden en nachten realiseert zonder eerst 100 vragen te beantwoorden.

Blijvend resultaat

Wat je leert in Help je Vuurkind in 12 weken is geen quick-fix, je leert omgaan met elk gedrag, ook als jouw kind ouder wordt weet jij hoe je jouw Vuurkind écht helpt.

Methodes

Maak allerlei holistische methodes eigen, anders dan de gebaande paden en exact wat een Vuurkind nodig heeft, op natuurlijke wijze, zonder medicatie.

Met dit programma heb je alles in huis, maar je krijgt nog meer...

BONUSSEN

01.

60% KORTING

Voor jou, omdat je de masterclass over Vuurkinderen hebt gekeken.

02.

BONUS

Onbeperkt mailcontact met mij gedurende het programma. Snel reactie. Ik ben jouw coach.

03.

BONUS

grenzen-stellen-bij-je-kind

Grenzen Stellen - Online Training

Leer de methode om effectief en liefdevol grenzen te stellen bij jouw Vuurkind.

04.

BONUS

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Aromatherapie - Online Training

Maak aromatherapie volledig eigen en zet het veilig en succesvol in bij jouw Vuurkind. Inclusief e-book als naslagwerk.

05.

BONUS

Tips bij Tics voor Vuurkinderen

Tips Bij Tics - e-book

Help je kind en jezelf omgaan met tics,  zodat jouw Vuurkind en jij genieten van meer ontspanning en leren omgaan met overprikkeling.

06.

BONUS

Sneller Slapen voor Vuurkinderen

Sneller Slapen e-book

Stop de naar-bed-gaan stress en zorg voor een heerlijke nachtrust, voor je Vuurkind én voor jou.

07.

Om de week vraag en antwoord sessies

Tijdens het programma vinden er om de week live vraag- en antwoordsessies plaats. Dit zijn sessies vergelijkbaar met de Masterclass, maar het draait volledig om jouw vragen. Ik geef je uitgebreid antwoord, zodat je nog meer handvatten krijgt om het beste uit het programma te halen. Van de livesessies worden opnames gemaakt, zo kan je de sessie altijd nog terugkijken.

Claim je plek

Vaak starten mensen vol goede moed met een online programma, helaas haken gaandeweg velen af, het volgen van de modules wordt uitgesteld om vervolgens nooit meer op te pakken.

 

Dat gebeurt niet met Help je Vuurkind.

 

Met dit programma moedig ik je aan om door te zetten én ben ik gedurende 12 weken altijd voor jou bereikbaar per mail, zodat je het programma succesvol doorloopt en je er alles uithaalt. Ik ben jouw coach.

 

Maar.. mijn agenda is niet leeg, er is plek voor een maximaal aantal deelnemers tegelijk omdat ik wil dat jij jouw écht Vuurkind helpt.

 

VOL is VOL

Vuurkinderen hebben zoveel kwaliteiten, helaas worden die vaak over het hoofd gezien, waardoor het Vuurkind uiteindelijk zichzelf niet meer durft te zijn.

Reviews

"Het gaat zó goed met hem op school! De juffen zien echt een ander jongetje dan in het begin van het jaar."

Marga

Moeder van een Vuurkind

gevoelig-kind-school

Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan."

Anne

Moeder van een Vuurkind

Laura Frauenfelder

Oprichtster Vuurkind

Voordat ik begreep dat mijn zoon een Vuurkind was, heb ik van alles geprobeerd. Alles om hem maar te helpen, om hem rustig te krijgen, om mezelf rustig te krijgen. Alles hielp gedeeltelijk.

Totdat ik er tijdens mijn opleiding tot holistisch kindercoach erachter kwam dat mijn zoon het verbonden was aan het element Vuur. Vanaf dat moment veranderde alles.

Ik heb er heel veel moeite mee dat deze bijzondere kinderen niet worden begrepen, dat zij uiteindelijk zichzelf niet meer durven zijn en dat de ouders soort van aan het watertrappelen zijn, op zoek naar een reddingsboei.

Het is allemaal logisch en het is ook ontzettend zonde. Je bent niet ouder geworden om de hele dag politieagentje te spelen of jezelf volledig voorbij te gaan.

Ik gun het andere gezinnen zo om ook weer van elkaar te genieten, om de verbinding weer sterk te krijgen en dat hoeft helemaal niet lang te duren.

Met gerichte kennis hebt, zet je gerichte hulp in. En dat kan elke ouder.

Ik weet zeker dat jij als ouder het het beste weet voor jouw kind en ik weet ook dat het 200%  helpt als je begrijpt hoe en waarom jouw Vuurkind zich op een bepaalde manier gedraagt en je leert wat je inzet om je kind te helpen.

Kindercoach Laura Frauenfelder voor Vuurkinderen

Het is zonde om jaren voorbij te laten gaan, vol frustratie en vermoeidheid, dat is echt niet nodig, je hebt alleen de juiste kennis en tools nodig, in combinatie met jouw eigen ouderschap.

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt

Lees dit even voordat je besluit mee te doen.

 

Ik werk niet met iedereen.

Ik werk alleen met ouders/verzorgers van Vuurkinderen die anders durven te kijken, naar zichzelf, hun eigen gedrag en naar hun kind. In het programma zit ook een goede vleug spiritualiteit. Past dit absoluut niet bij je of sta je hier zeker weten niet voor open, dan ben ik niet de persoon om jou en jouw Vuurkind te helpen.

 

Ook als jijzelf niets wilt veranderen in hoe je met je kind omgaat is dit programma niet passend voor jou. Wat ik je leer is anders dan de gebaande paden bij anderen. Het is volledig gebaseerd op opgedane kennis vanuit de opleidingen die ik heb gevolgd en vooral mijn eigen ervaringen vanuit mijn praktijk en online waar ik al jaren gezinnen met Vuurkinderen begeleid. Ben jij iemand die overal vraagtekens bij zet en niets aanneemt van een ander? Iemand die niet graag feedback aanneemt en niet open staat voor verandering, dan is Help je Vuurkind in 12 weken niet voor jou. Dan ben ik jou alleen maar aan het overtuigen en verandert er nog niks. Zonde van jouw en mijn tijd. Het is dan beter om hulp of begeleiding te zoeken in bijvoorbeeld de reguliere hoek.

Maar.. Het programma is zeer geschikt voor jou als

jij graag jouw Vuurkind wilt helpen en je anders durft te kijken.

 

Als je open staat voor andere zienswijze en benadering, dan is dit programma ook zeer geschikt voor jou. Sterker nog, ik heb je er graag bij!

 

Ik werk met ouders met een open mind. Vaak hebben ze al van alles geprobeerd en elke keer is het net niet wat ze nodig hadden of was het iets dat alleen maar tijdelijk werkte. Met dit programma ga je een grootse verandering realiseren. Niet alleen nu. In het verdere leven van je Vuurkind en van jou.

HELP JE VUURKIND
Online programma

MEER DAN 60% KORTING

50% korting

Betaling ineens
997
497,- Eenmalig
 • Leer wat Vuurkinderen nodig hebben en hoe jij jouw Vuurkind helpt
 • Een virtuele gereedschapskist met tools die je inzet bij elk gedrag
 • Niet meer opgeslokt door het gedrag van jouw Vuurkind
 • Realiseer je rust in je gezin
 • Je Vuurkind weer lekker in zijn of haar vel
 • Inclusief 6 live sessies
 • BONUS - Onbeperkt contact per mail - reactie binnen 1 werkdag
 • BONUS - E-book Tips bij Tics
 • BONUS - E-book Sneller Slapen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Grenzen Stellen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online training Aromatherapie voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Edelstenen voor Vuurkinderen
Meest
gekozen

Gespreid betalen

4 termijnen
287
167,- 4 maandtermijnen
 • Leer wat Vuurkinderen nodig hebben en hoe jij jouw Vuurkind helpt
 • Een virtuele gereedschapskist met tools die je inzet bij elk gedrag
 • Niet meer opgeslokt door het gedrag van jouw Vuurkind
 • Realiseer je rust in je gezin
 • Je Vuurkind weer lekker in zijn of haar vel
 • Inclusief 6 live sessies
 • BONUS - Onbeperkt contact per mail - reactie binnen 1 werkdag
 • BONUS - E-book Tips bij Tics
 • BONUS - E-book Sneller Slapen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Grenzen Stellen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Aromatherapie voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Edelstenen voor Vuurkinderen

Gespreid betalen

8 termijnen
207
97,- 8 maandtermijnen
 • Leer wat Vuurkinderen nodig hebben en hoe jij jouw Vuurkind helpt
 • Een virtuele gereedschapskist met tools die je inzet bij elk gedrag
 • Niet meer opgeslokt door het gedrag van jouw Vuurkind
 • Realiseer je rust in je gezin
 • Je Vuurkind weer lekker in zijn of haar vel
 • Inclusief 6 live sessies
 • BONUS - Onbeperkt contact per mail - reactie binnen 1 werkdag
 • BONUS - E-book Tips bij Tics
 • BONUS - E-book Sneller Slapen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Grenzen Stellen voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Aromatherapie voor Vuurkinderen
 • BONUS - Online Training Edelstenen voor Vuurkinderen

Reviews

Ik ben al 2 jaar bezig en ik heb nog nergens iets gezien dat alles in één heeft. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om mee te doen."

Laila

Moeder van een Vuurkind

Ik ben zelf overdag ook rustiger, ook al reageer ik soms nog heftig op situaties ik krijg mezelf eerder rustig daarna alleen al door het programma en ik zit pas in week 4!"

Isa

Moeder van een Vuurkind

Hoogstimulatief-kind-therapie

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me een app via het icoontje rechtsonder, zo krijg je het snelst antwoord. Je mag ook mailen naar la***@vu******.nl

Start vandaag nog. Na aanmelding ontvang je een mail, via die mail maak je een account aan in de online leeromgeving en kan jij aan de slag om jouw Vuurkind te helpen.

Elke module staat een thema centraal, hier ontvang je kennis, oefeningen en een trainingsessie over.

Ja, de modules staan voor je open, maar het is niet aanbevolen er snel doorheen te gaan. Doorloop 1 module per week, zo realiseer je echt verandering.

Als jij de ouder of verzorger van een Vuurkind bent en je wilt leren hoe je jouw Vuurkind echt helpt is het programma exact wat je nodig hebt. Het programma past echter niet bij je als je liever alles laat zoals het is en niet open staat om nieuwe dingen te proberen.

Ja, tijdens het programma ben ik jouw online coach. Stuur me je vragen per mail en ik reageer snel. Tijdens de livesessies is ook steeds tijd voor jouw vragen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Betaal veilig via Ideal, Creditcard, Apple Pay of Bancontact (België).

Stuur me een whatsapp via het icoontje hieronder of mail naar la***@vu******.nl. Ik neem voor 28 februari  contact met je op om te toetsen of het programma is wat je nodig hebt.

Een open mind, een computer, tablet of smartphone en ik raad je aan een notitieboek aan te schaffen speciaal voor het Help je Vuurkind programma.

Je bent met het Help je Vuurkind programma wekelijks 1 tot 2 uur bezig. De tools die je leert kun je direct inzetten bij jouw Vuurkind, het is aan jou hoe vaak en hoe lang je dat doet.

Ik snap dat het een  investering is en ik weet dat het je investering dubbel en dwars waard zal zijn. Twijfel je nog? Mail even naar la***@vu******.nl of stuur een appje via het Whatsapp-icoontje rechtsonderin. We kunnen altijd even bellen. 

Natuurlijk mag je later starten, maar je leest dit omdat je nu hulp wilt bij jouw Vuurkind. Op dit moment bied ik het programma nog met veel korting aan, of dat in de toekomst ook zo is, weet ik niet. Je houd een jaar lang toegang tot het programma dus mocht het nu niet uitkomen, heb je alle tijd.

In principe kan je contact met elkaar hebben via de chat tijdens de live vraag & antwoordsessies. Ook kan je eventueel reageren op elkaar bij de lessen in de online leeromgeving. Er is verder vanuit mij geen contact in groepsvorm, het gaat echt om jouw gezin. Indien gewenst kan er wel contact worden gemaakt met elkaar binnen de groep.

Je houdt na de startdatum een jaar toegang tot het programma.

Jazeker. Heb je al een e-book gekocht, mail naar la***@vu******.nl Geef daarbij aan welk e-book je hebt gekocht. Als je je aanmeld voor het Help je Vuurkind programma laat ik daarna het aankoopbedrag van het e-book naar je terugstorten.

Nee, als je je aanmeld ga ik ervan uit dat je daadwerkelijk een grote verandering wilt realiseren en je jouw kind en jezelf echt wilt helpen. Tussentijds stoppen is geen optie, maar je kan altijd wel op op een later moment de lessen volgen en de trainingsessies bekijken, je houdt namelijk een jaar lang toegang.

Over 12 weken ziet jouw leven er totaal anders uit. Minder frustratie, meer energie en meer rust in je gezin.

Binnen no time merk je het verschil. Gun jij het jezelf?

"Nooit gedacht dat we in korte tijd zoveel zouden bereiken. Ons Vuurkind is een totaal ander kind. Rustiger, vrolijker en ook in huis is de sfeer flink verbetert, zelfs op school ziet de juf een heel ander kind."

Tessa

Moeder van een Vuurkind

Er zijn nu meer pieken dan dalen en de dalen zijn lang niet zo diep meer. Wij plukken nog steeds de vruchten van de ondersteuning van Laura."

Femke

Moeder van een Vuurkind

Hoogstimulatief Strong Willed Coach

“De relatie tussen ouder en kind is de belangrijkste relatie van een kind. Het is de basis voor alle keuzes verder in het leven. Elke ouder doet het naar beste kunnen en daarbij om hulp vragen is het beste wat een ouder kan doen. Natuurlijk kan elke ouder het ook op eigen kracht, elke dag gaat immers voorbij en ook Vuurkinderen worden ouder, maar op tijd actie ondernemen maakt een wereld van verschil in de tussentijd en voor het latere leven van het Vuurkind. Vuurkinderen hebben bijzondere kwaliteiten, het is zonde om die kwaliteiten teniet te doen omdat de ouder niet weet hoe met deze kwaliteiten om te gaan. Het Vuurkind leert dan dat het zichzelf niet mag zijn, dat het niet goed genoeg is. Dit gevoel is later in het leven moeilijk omkeerbaar, nu het kind nog kind is, is alles nog mogelijk. Door de juiste hulp in te zetten voelt het Vuurkind niet alleen dat het zichzelf mag zijn, het hele gezin profiteert mee van een Vuurkind dat lekker in zijn of haar vel zit.

 

Wachten kan altijd. Maar hoe lang laat jij het doorgaan totdat je actie onderneemt?”

Of stuur een Whatsapp-bericht via het icoontje rechtsonder

In verband met de privacy zijn de foto’s bij de reviews fictief en de namen veranderd.

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top
Vragen, tips of advies?