VUURKIND

Je gevoelige kind helpen met edelstenen

Dit is de werking van

Labradoriet

Ontprikkeling

Hoogtepunten werking
Labradoriet

Ontprikkelaar

Reinigend

Creativiteit

Kalmerend

Beschermend

Vertrouwen

In het kort
Labradoriet

Dé perfecte steen om je Vuurkind te helpen los te komen van alle prikkels die het opdoet. Overprikkeling zorgt bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil vaak voor driftbuien, tics, spanningen, emotionele uitbarstingen en extra druk gedrag. Labradoriet reinigt de energie van deze strong willed kinderen zoals geen enkele andere steen kan. Daarom is Labradoriet bij uitstek geschikt voor hooggevoelige kinderen. Ze voert negatieve energie en prikkels af en reinigt daarbij de aura van je kind. Bij veel gevoelige kinderen staat de aura te open en nemen ze allerlei emoties, stemmingen, gedachten en gevoelens over van anderen. Labradoriet helpt je gevoelige kind weer in balans te komen, zodat er minder heftige emotionele schommelingen ontstaan in je Vuurkind.. Labradoriet versterkt ook het zelfvertrouwen van je gevoelige kind. Vuurkinderen vallen op en krijgen daardoor vaak te horen: 'stop', 'niet doen', 'doe eens normaal' en meer. Totaal logisch, maar ook een bron voor onzekerheid. Want een Vuurkind bedoelt het eigenlijk goed. Het wordt alleen niet altijd begrepen. Labradoriet stimuleert daarnaast de fantasie en creativiteit van je Vuurkind, handig als jouw Vuurkind alleen maar zin heeft in gamen en jij wil dat je kind ook eens iets anders doet. Daarnaast heeft Labradoriet een kalmerende werking op gevoelige kinderen. Ze draagt bij aan het verminderen van impulsiviteit en helpt je Vuurkind te denken voor te doen. Labradoriet reinigt én beschermt de energie van hooggevoelige kinderen.

In te zetten bij

Chakra - Alle chakra’s

Sterrenbeeld - Leeuw, Schorpioen & Boogschutter

Reinigen - Houd Labradoriet enkele minuten onder koud stromend water om de steen te reinigen. Dep de steen daarna direct droog met wat keukenpapier. Labradoriet mag niet nat blijven

Labradoriet laad je weer op daar haar een nacht op de vensterbank in het maanlicht te leggen. Werkt het best bij volle maan.

Meer Holistische hulp

Voor
jouw Vuurkind

Soms lijkt een Vuurkind onhandelbaar, druk, vol energie, impulsief en lijkt het niet te willen luisteren.

 

Daarbij zijn Vuurkinderen meester in het laten zien van hun sterke wil, zeker als ze niet lekker in hun vel zitten.

 

Best wel vermoeiend voor jou als ouder of op school.

 

Meer dan eens worden de bijzondere Vuurkinderen onbegrepen en laten ze allerlei gedrag zien dat lijkt op bijvoorbeeld ADHD, maar heel vaak is dat helemaal niet aan de orde.

 

Een hooggevoelig Vuurkind is heel goed te helpen met holistische, natuurlijke hulpmiddelen. 

Ontdek meer over Vuurkinderen in het gratis e-book

Vuurkind - Westlandseweg 10 | 2291 PG | Wateringen | vr****@vu******.nl
© Vuurkind - Laura Frauenfelder

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top