Gratis Masterclass Aromatherapie

Masterclass Aromatherapie voor Vuurkinderen

Maak gebruik van etherische oliën om jouw Vuurkind te helpen.

Help je Vuurkind natuurlijk met de magie van geuren

Er gaan nogal wat mythes de ronde over aromatherapie en hoe je etherische oliën inzet. Ik neem de waar- en onwaarheden met je door en ik vertel je hoe je met geuren jouw Vuurkind helpt bij o.a.:

Info Etherische Olie kind
Dit zeggen de kijkers over andere masterclasses:

Verhelderend! Ik vind Laura een persoon waar je jezelf meteen veilig bij voelt. Fijn dat we reacties mochten geven. Ook handig dat er een openbare en een privé chat is. De masterclass wat duidelijk en interactief. Bedankt!

Duidelijk, fijn om herkenning te krijgen.

Top echt heel herkenbaar

In een uurtje tijd weet jij:

etherische olie kind
Dit zeggen de kijkers over andere masterclasses:

Ontzettend herkenbaar en leerzaam.

Leuk en leerzaam, blij met de herkenning bij anderen

Fijn om tips te krijgen. Alles wordt helder door de duidelijke uitleg. Ik heb nu hoop voor de nabije toekomst.

Let op: De Masterclass is geen Netflixaflevering. Het is een interactief uurtje, zodat jij er ook daadwerkelijk iets aan hebt.

Tijdens de Masterclass Aromatherapie voor Vuurkinderen vertel ik je alles over etherische oliën en hoe je dit inzet om jouw Vuurkind te helpen.

 

De masterclass wordt afgesloten met een vragenronde, zodat jouw vragen antwoord krijgen.

FAQ

Wat is een Masterclass?

Een masterclass is een chique (of hip) woord voor een online moment waarop iemand (in dit geval dus (Laura Frauenfelder) iets uitlegt over een onderwerp.

Is de Masterclass live?

Yes! Voor deze masterclass zijn meerdere datums beschikbaar. Meld je aan voor de datum die jou uitkomt. Kan je toch niet live aanwezig zijn? Je ontvangt een replay, zodat jij de masterclass terug kan kijken.

Kan ik de Masterclass terugkijken?

Meld je je aan voor een live masterclass, dan krijg je automatisch de replay. Maar live erbij zijn is niet alleen leuker, ook veel waardevoller, je krijgt direct antwoord op al je vragen.

Wat heb ik nodig om de Masterclass te bekijken?

Je bekijkt de Masterclass via een smartphone, tablet of computer. Een goede internetverbinding is belangrijk en eventueel pen en papier om voor jou relevante informatie op te schrijven.

Is de Masterclass gratis?

Jazeker! Ik wil dat zoveel mogelijk Vuurkindouders hun kinderen helpen, daarom is deze Masterclass gratis.

Kan ik vragen stellen?

Ja, aan het eind van de Masterclass is er ruimte voor jouw vragen. Afhankelijk van het aantal vragen ga ik maximaal een half uurtje door.

Hoe lang duurt de Masterclass?

In principe een uurtje. Dit kan uitlopen als er veel vragen worden gesteld. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Ben ik zelf te zien?

Nee, de camera van de kijkers staat uit. Je kunt wel reageren in de chat, graag zelfs. Hier wordt door andere kijkers veelvuldig gebruik van gemaakt en maakt de masterclass niet alleen veel leuker, de informatie die ik je geef is zo ook veel waardevoller.

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top