Grote kans dat jouw kind een Vuurkind is!

Zeker weten en direct tips? Volg de gratis masterclass over Vuurkinderen

Laura-Frauenfelder-holistisch-vuurkind-expert

Masterclass Vuurkinderen

Leer meer over Vuurkinderen en krijg concrete tips om jouw Vuurkind te helpen van Laura Frauenfelder – Oprichtster Vuurkind – tijdens de live Masterclass

Direct kennis en handvatten waar je écht iets aan hebt

Denk jij dat jouw kind een Vuurkind is, maar wil je het zeker weten? Of weet je al dat jouw kind een Vuurkind is en wil je meer leren over Vuurkinderen zodat je jouw kind beter begrijpt?

 

Meld je aan voor de gratis live online Masterclass Vuurkinderen met Laura Frauenfelder

 

Eindelijk de erkenning dat je niet de enige bent met zo’n bijzonder kind en handvatten om jouw Vuurkind en jouw gezin te helpen naar meer plezier, gezelligheid en rust in huis.

 

 

Dit zeggen de kijkers van de eerdere edities:

Verhelderend! Ik vind Laura een persoon waar je jezelf meteen veilig bij voelt. Fijn dat we reacties mochten geven. Ook handig dat er een openbare en een privé chat is. De masterclass wat duidelijk en interactief. Bedankt!

Duidelijk, fijn om herkenning te krijgen.

Top echt heel herkenbaar

In een uurtje tijd krijg jij:

Eerstvolgende live masterclass is op

ZATERDAG 15 APRIL OM 11.00 UUR

Dit zeggen de kijkers van de eerdere edities:

Ontzettend herkenbaar en leerzaam.

Leuk en leerzaam, blij met de herkenning bij anderen

Fijn om tips te krijgen. Alles wordt helder door de duidelijke uitleg. Ik heb nu hoop voor de nabije toekomst.

Let op: De Masterclass is geen Netflixaflevering. Het is een ontzettend interactief uurtje, zodat jij er ook daadwerkelijk iets aan hebt.

Tijdens de Masterclass Vuurkinderen vertel ik je alles over Vuurkinderen. Aan het eind van de masterclass heb jij niet alleen heel veel kennis ook vele concrete tips die je direct kan inzetten.

 

De masterclass Vuurkinderen is live, want we sluiten af met een vragenronde er is dus aan het eind van elke masterclass ruimte voor jouw vragen over jouw Vuurkind.

FAQ

Wat is een Masterclass?

Een masterclass is een chique (of hip) woord voor een online moment waarop iemand (in dit geval dus (Laura Frauenfelder) iets uitlegt over een onderwerp.

Is de Masterclass live?

Ja, de Masterclass is live. Via de link in je mailbox die je na aanmelding ontvangt kom je in de live-sessie.

Kan ik de Masterclass terugkijken?

Ik maak een opname, maar ik heb gemerkt dat het veel waardevoller is als je er live bij bent. Zo krijg je direct antwoorden op je vragen en als je iets niet begrijpt en heb ik de mogelijkheid om het duidelijk uit te leggen. Kan je er niet live bij zijn, dan is het beter om te wachten op een volgende masterclass.

Wat heb ik nodig om de Masterclass te bekijken?

Je bekijkt de Masterclass via een smartphone, tablet of computer. Een goede internetverbinding is belangrijk en eventueel pen en papier om voor jou relevante informatie op te schrijven.

Is de Masterclass gratis?

Jazeker! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen meer kennis krijgen over Vuurkinderen, daarom is deze Masterclass gratis.

Kan ik vragen stellen?

Ja, aan het eind van de Masterclass is er ruimte voor jouw vragen. Afhankelijk van het aantal vragen ga ik maximaal een half uurtje door.

Hoe lang duurt de Masterclass?

In principe duurt het ongeveer een uur. Dit kan uitlopen als er veel vragen worden gesteld. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Ben ik zelf te zien?

Nee, de camera van de kijkers staat uit. Je kunt wel reageren in de chat, graag zelfs. Hier wordt door andere kijkers veelvuldig gebruik van gemaakt en maakt de masterclass niet alleen veel leuker, de informatie die ik je geef is zo ook veel waardevoller.

ZATERDAG 15 APRIL OM 11.00 UUR

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top