Je bent erbij!

Laura-Frauenfelder-holistisch-vuurkind-expert

In een uurtje tijd krijg jij:

Tot bij de Masterclass!

FAQ

Wat is een Masterclass?

Een masterclass is een chique (of hip) woord voor een online moment waarop iemand (in dit geval dus (Laura Frauenfelder) iets uitlegt over een onderwerp.

Is de Masterclass live?

Ja, de Masterclass is live. Via de link in je mailbox die je na aanmelding ontvangt kom je in de live-sessie.

Kan ik de Masterclass terugkijken?

Ik maak een opname, maar ik heb gemerkt dat het veel waardevoller is als je er live bij bent. Zo krijg je direct antwoorden op je vragen en als je iets niet begrijpt en heb ik de mogelijkheid om het duidelijk uit te leggen. Kan je er niet live bij zijn, dan is het beter om te wachten op een volgende masterclass.

Wat heb ik nodig om de Masterclass te bekijken?

Je bekijkt de Masterclass via een smartphone, tablet of computer. Een goede internetverbinding is belangrijk en eventueel pen en papier om voor jou relevante informatie op te schrijven.

Is de Masterclass gratis?

Jazeker! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen meer kennis krijgen over Vuurkinderen, daarom is deze Masterclass gratis.

Kan ik vragen stellen?

Ja, aan het eind van de Masterclass is er ruimte voor jouw vragen. Afhankelijk van het aantal vragen ga ik maximaal een half uurtje door.

Hoe lang duurt de Masterclass?

In principe duurt het ongeveer een uur. Dit kan uitlopen als er veel vragen worden gesteld. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Ben ik zelf te zien?

Nee, de camera van de kijkers staat uit. Je kunt wel reageren in de chat, graag zelfs. Hier wordt door andere kijkers veelvuldig gebruik van gemaakt en maakt de masterclass niet alleen veel leuker, de informatie die ik je geef is zo ook veel waardevoller.

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top
Vragen, tips of advies?