Masterclass Vuurkinderen

Meld je nu gratis aan voor de populaire masterclass Vuurkinderen en ontdek wat echt werkt voor jouw Vuurkind.

Meld je snel gratis aan

Enorm veel herkenning en concrete handvatten om jouw Vuurkind vandaag te helpen en de sfeer in huis drastisch te verbeteren.

Verhelderend! Ik vind Laura een persoon waar je jezelf meteen veilig bij voelt. Fijn dat we reacties mochten geven. Ook handig dat er een openbare en een privé chat is. De masterclass wat duidelijk en interactief. Bedankt!

Ontzettend herkenbaar en leerzaam.

Duidelijk, fijn om herkenning te krijgen.

Top echt heel herkenbaar

Leuk en leerzaam, blij met de herkenning bij anderen

Direct kennis en handvatten waar je écht iets aan hebt

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Een masterclass is een chique (of hip) woord voor een online moment waarop iemand (in dit geval dus (Laura Frauenfelder) iets uitlegt over een onderwerp.

Ja, de masterclass is live, zodat je direct al je vragen over Vuurkinderen kan stellen aan Laura.

Nee, er komt geen opname. Als je er live bij bent krijg je veel meer waarde. Bovendien ontvang je direct antwoord op je vragen. Komt het toch niet uit, de masterclass wordt regelmatig gegeven, hou deze pagina in de gaten voor andere momenten.

Je bekijkt de Masterclass via een smartphone, tablet of computer. Een goede internetverbinding is belangrijk en eventueel pen en papier om voor jou relevante informatie op te schrijven.

Jazeker! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen meer kennis krijgen over Vuurkinderen, daarom is deze Masterclass gratis.

Ja, aan het eind van de live Masterclass is er ruimte voor jouw vragen. Afhankelijk van het aantal vragen ga ik maximaal een half uurtje door. 

De masterclass duurt ongeveer 30-45 minuten. Dit kan uitlopen als er veel vragen worden gesteld. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Nee, de camera van de kijkers staat uit. Je kunt wel reageren in de chat, graag zelfs. Hier wordt door andere kijkers veelvuldig gebruik van gemaakt en maakt de masterclass niet alleen veel leuker, de informatie die ik je geef is zo ook veel waardevoller.

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top