VUURKIND

Je gevoelige kind helpen met edelstenen

Dit is de werking van

Tijgeroog

Bescherming & Concentratie

Hoogtepunten werking
Tijgeroog

Concentratie

Bescherming

Veiligheid

Motiverend

Kalmerend

Vertrouwen

In het kort
Tijgeroog

Tijgeroog is één van de meest beschermende edelstenen voor gevoelige kinderen. Het is en bron van kracht bij angsten en fobieën, bijvoorbeeld als je Vuurkind bang is in het donker of een grote angst heeft voor spinnen of iets dergelijks. Durft je gevoelige kind niet echt zichzelf te zijn, dan is Tijgeroog ook een helpende hand. De meeste Vuurkinderen zijn niet verlegen, maar op een drukke verjaardag zijn ze dat soms wel. Tijgeroog kan ze dan helpen om uit hun schulp te kruipen. Voor Vuurkinderen is het lastig om stil te zitten, zeker tijdens een lange schooldag met vaak heel veel lessen die ze saai vinden (vaak weten ze allang waar het over gaat en raken ze verveeld). Tijgeroog helpt je gevoelige kind zich beter te concentreren en minder snel afgeleid te zijn. Daarbij brengt Tijgeroog ontspanning van de zenuwen. Fijn dus om in je zak te hebben voor een spreekbeurt, presentatie of examen.

Mooi bijeffect is dat Tijgeroog het doorzettingsvermogen stimuleert. Een Vuurkind heeft van nature een enorm sterk doorzettingsvermogen, maar gaat het over dingen waar ze echt geen zin in hebben, dan is het soms ontzettend lastig om je kind door te laten zetten. Bij volle hoofdjes is Tijgeroog ook helpend, ze brengt overzicht en opent de hersenen voor nieuwe informatie. Tijgeroog is ook een sterk motiverende steen, zodat je hooggevoelige kind vol goede moed door blijft gaan en niet zomaar opgeeft.

In te zetten bij

Chakra - Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld - Tweelingen, Maagd & Schorpioen

Reinigen - Houd Tijgeroog enkele minuten onder koud stromend water om de steen te reinigen.

Tijgeroog laad je weer op daar haar een nacht op de vensterbank in het maanlicht te leggen. Werkt het best bij volle maan.

Meer Holistische hulp

Voor
jouw Vuurkind

Soms lijkt een Vuurkind onhandelbaar, druk, vol energie, impulsief en lijkt het niet te willen luisteren.

Daarbij zijn Vuurkinderen meester in het laten zien van hun sterke wil, zeker als ze niet lekker in hun vel zitten.

Best wel vermoeiend voor jou als ouder of op school.

Meer dan eens worden de bijzondere Vuurkinderen onbegrepen en laten ze allerlei gedrag zien dat lijkt op bijvoorbeeld ADHD, maar heel vaak is dat helemaal niet aan de orde.

Een hooggevoelig Vuurkind is heel goed te helpen met holistische, natuurlijke hulpmiddelen.

Ontdek meer over Vuurkinderen in het gratis e-book

Vuurkind - Westlandseweg 10 | 2291 PG | Wateringen | vr****@vu******.nl
© Vuurkind - Laura Frauenfelder

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top