VUURkind Academie

Laura frauenfelder
holistisch gezinstherapeut

VUURKIND ACADEMIE

Alles in handen om zelf jouw VUURkind te ondersteunen

Zo’n enorm informatiepakket, zodat jij straks een gereedschapskist vol tools in handen hebt om jouw VUURkind te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren. En natuurlijk leer je alles over hoe de rust in je gezin terug kan komen.

Hoi! Ik ben Laura Frauenfelder
holistisch gezinstherapeut en coach

Je hebt door dat er een verandering mag plaatsvinden in jouw gezin. Alleen weet je niet waar je moet beginnen of wat je kunt doen.

In de academie deel ik de bewustwording en tools die nodig zijn om die verandering waar te maken en ben ik er voor je als het even niet gaat.

Mijn reis begon jaren geleden, als alleenstaande ouder van een VUURkind zat ik soms met mijn handen in het haar. Ik ging op zoek naar handvatten en besloot een opleiding tot holistisch kindertherapeut te volgen. Vanuit daar heb ik mijn praktijk gestart en inmiddels begeleid ik al jaren gezinnen met VUURkinderen naar meer rust en verbinding. Laten we samen werken naar die grote verandering. 

VUURkind Academie

HOE HET WERKT

Alles in handen

Als lid van de VUURkind Academie ontvang je een jaar lang gratis toegang tot alle modules, e-books, online trainingen, masterclasses, etc. Eigenlijk alles.

De Academie is opgebouwd uit diverse hoofdstukken, welke  stapsgewijs voor je beschikbaar komen.

Als lid van de VUURkind Academie ontvang je gratis 1 jaar premium membership.

Je kunt dus gedurende 1 jaar alles op jouw tempo volgen.

Bij dit premium membership hoort ook een online 1-op-1 coachsessie van 90 minuten (t.w.v. €70,-). Voel jij tijdens het volgen van de Academie dat je behoefte hebt aan een coachcall. Stuur me een bericht via de community, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. 

ONDERWERPEN

Inhoud

De VUURkind Academie zit bomvol en na het afronden van de Academie beschik jij over een virtuele gereedschapskist waarmee jij de juiste tools kan inzetten bij jouw VUURkind.

Met o.a. de volgende onderwerpen:

 • Gedrag
 • Hooggevoeligheid
 • Overprikkeling
 • Zelfvertrouwen
 • Tics
 • Grenzen Stellen
 • Aromatherapie
 • Primaire reflexen
 • Kindertekeningen
 • Massages
 • Meditaties
 • Energie
 • Bach Bloesems
Over deze en andere onderwerpen ontvang je modules in de Academie. De modules omvatten heel veel informatie met veel begeleidende video’s en opdrachten die je voor jezelf kunt maken, om écht verder te komen.

EXTRA'S

Masterclasses & Coachcalls

Er worden regelmatig masterclasses gehouden, aanvullend op de onderwerpen in de Academie. Als lid van de VUURkind Academie ontvang jij toegang tot elke masterclass en kun je deze on demand gratis terugkijken.

Indien er vragen zijn vanaf de deelnemers of als ik voel dat er behoefte aan is, zal ik speciaal voor de VUURkind Academie leden een coachcall inplannen. Deze coachcall kun je ook on demand terugkijken.

Als lid van de VUURkind Academie kun je te allen tijde met mij persoonlijk schakelen. Als je even vastloopt bijvoorbeeld of als er iets onduidelijk is of als je gewoon even je hart wil luchten. Stuur hiervoor een mail naar laura@vuurkind.nl. Ik reageer zo snel mogelijk.

Als bonus ontvang je 1 jaar premium membership in de community als lid van de VUURkind Academie. Zo heb je als lid van de VUURkind Academie toegang tot alle losse producten / trainingen.

Bij het premium membership hoort ook een gratis coachcall 1-op-1 met mij van 90 minuten (t.w.v. €70,-). Als lid van de VUURkind Academie mag jij zelf aangeven wanneer je toe bent aan deze coachcall.

Ervaringen

'Met de hulp en behandelingen van Laura hebben we geleerd het verschil te maken als ouders, om voor ons en onze kinderen te doen wat onze ouders nog niet over zichzelf en ons als kinderen wisten.'

Ouders van een VUURkind

'Het traject met Laura heeft mij- en ons inzicht gegeven in onze relatie en de relatie met ons (vuur) kind.'

Ouders van een VUURkind

'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan. Door de tools en aromatherapie die we hebben meegekregen heeft Laura een moment voor mij en mijn zoontje weten te creëren.'

Moeder van een VUURkind

Meest gestelde vragen

De VUURkind Academie is een verzameling van vele online trainingen, e-books, instructievideo’s, opdrachten en meer. Alles wat je leert in de academie kun je direct toepassen bij jouw VUURkind, je zal op heel korte termijn verschil gaan ervaren. Na het afronden van de academie heb jij zelf alles in handen om je VUURkind, jezelf en je gezin volledig te ondersteunen, begeleiden en stimuleren.

In ieder geval een open mind! Als je interesse hebt in de VUURkind Academie is zeker dat jij het graag anders wil voor je VUURkind, jezelf en je gezin. Om verandering mogelijk te maken, zal je moeten openstaan voor nieuwe dingen.

Praktisch gezien kan je de academie volledig volgen op een smartphone, tablet of computer. Je hebt een internetverbinding nodig, een PDF reader (gratis te downloaden) en een notitieboekje waar je aantekeningen voor jezelf in kan maken en de opdrachten kunt uitvoeren.

Ik ben er om de leden van de VUURkind Academie te ondersteunen. Loop je vast, heb je vragen of wil je even je hart luchten? Mail naar laura@vuurkind.nl

Als je lid wordt van de VUURkind Academie heb je 1 jaar toegang tot de academie en alle inhoud. Het is aan jou welk tempo je kiest om de Academie te volgen. Je ontvangt de modules stapsgewijs.

Het meeste in de opleiding is gericht op VUURkinderen. Natuurlijk kan je veel tips, methodieken en informatie ook toepassen op jouw kind als het geen VUURkind is. De academie is wel het meest effectief voor ouders van VUURkinderen. Twijfel je of jouw kind een VUURkind is? Lees de kenmerken hier eens na. Of stuur me een mail (laura@vuurkind.nl)  met een beschrijving van hoe jij jouw kind ziet.

De kosten voor de volledige VUURkind Academie bedragen €249,- incl. BTW. Voor dit bedrag heb je 1 jaar toegang tot alles in de academie en onbeperkte contactmomenten per mail met mij.

Daarnaast ontvang je 1 jaar premium membership cadeau als lid van de Academie. Hiermee heb jij toegang tot alles in de community en gratis toegang tot de masterclasses.

VUURkind Academie

Volg 1 jaar lang de academie en ontvang alles wat je nodig hebt
Inclusief 1 jaar gratis premium membership
249,- incl. BTW
 • 1 jaar toegang tot de VUURkind Academie
 • Alle e-books, online trainingen, cursussen, masterclasses etc.
 • BONUS 1 jaar premium membership t.w.v. €132,-
 • Onbeperkt aantal contactmomenten met mij per mail
 • GRATIS online 1-op-1 coachcall van 90 minuten

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust via dit formulier.

© copyright VUURkind 2021

VUURkind is onderdeel van Praktijk De Oranje VlinderHolistische therapie en coaching
Westlandseweg 10, 2291PG Wateringen
KvK 76831582
BTW NL003138917B03
Rekeningnummer NL40KNAB0259874698
laura@vuurkind.nl