VUURKIND

Bundel Voor Vuurkindouders

De complete basis voor meer rust in huis

Hoge korting met de Vuurkind Bundel

Sommige Vuurkinderen lijken wel losgeslagen projectielen

Aan het eind van je Latijn elke dag, omdat de hele dag om je Vuurkind draait? Het kan anders. Met de Vuurkind Bundel heb jij direct de meest populaire trainingen van Vuurkind in handen, zodat je weet hoe je jouw Vuurkind helpt bij o.a. overprikkeling, tegendraadsheid, driftbuien, slecht slapen, angsten, tics en veel meer. Met deze kennis ben jij veel meer ontspannen, heb je meer tijd voor jezelf en komt je gezin tot rust. Alle trainingen zijn specifiek gericht op ouders van Vuurkinderen.

Ik had de masterclass al gevolgd en nu de bundel erbij is een fantastische aanvulling. Het is zo’n opluchting om te voelen en weten: dit is het! Geen autisme, geen adhd, geen andere stempel.. mijn kind is gewoon een Vuurkind en we kunnen hierin dingen doen om hem te helpen. Er is ook veel meer rust in huis. Heel dankbaar hiervoor!”  -Vuurkindmama Kim

Dit ontdek je in de Vuurkind Bundel

bonus

Stel je vragen aan Laura in de online leeromgeving (t.w.v. €119,-)

vuurkind training

Laura Frauenfelder,
Oprichtster Vuurkind

"Naar een kind kijken is heel iets anders dan een kind zien."

Vuurkind is opgericht uit liefde voor drukke, onbegrepen kinderen en hun ouders.

 

Oprichtster Laura Frauenfelder zat ooit zelf ook met haar handen in het haar. Alles wat ze probeerde hielp niet en ze raakte steeds verder van zichzelf verwijderd, elke dag was een opgave en echt genieten van het moederschap was er niet bij.

 

 

Sinds 2018 houdt Laura zich bezig met de theorie van Hippocrates, waarbij de mens in 4 types in te delen is. Deze theorie is zoveel verder ontwikkeld en biedt nu de juiste handvatten om kinderen écht te helpen. Niet even. Blijvend.

 

Inmiddels heeft Vuurkind al duizenden gezinnen geholpen naar rust, meer begrip voor hun kind en weer plezier in het gezin.

Dit vinden andere Vuurkindouders van de trainingen

Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt."
Nienke - Vuurkindmama
Ik dacht eerst bij mezelf dit gaat nooit werken.. Ik had geen gelijk. Mijn zoontje weet nu wanneer hij moet stoppen. Sinds ik de methode van Laura inzet heb ik geen strijd meer hoeven voeren met hem, ik wou dat ik dit veel eerder wist!"
Marga - Vuurkindmama
Hier in huis loont het echt!"
Dirkje - Vuurkindmama
"De methode van Grenzen Stellen was pittig in het begin, maar maakt nu zo'n enorm verschil. Het werkt echt. Wij hoeven niet meer boos te worden en ons Vuurkind weet wanneer het genoeg is."
Loana - Vuurkindmama

Dit krijg je allemaal met de Vuurkind Bundel

Natuurlijke hulp voor jouw Vuurkind

Bewezen succesvol bij Vuurkinderen

sneller slapen voor vuurkinderen

In 5 minuten een ontspannen avond

bonus

Stel je vragen aan Laura in de online leeromgeving (t.w.v. €119,-)

Vandaag nog meer rust in huis

tics vuurkinderen

Help je Vuurkind met tics

Mooie Momenten Vuurkind

Maak samen herinneringen

Breng vandaag nog meer rust in huis met de Vuurkind Bundel

Van €362,-

Nu voor slechts €137,-

tijdelijke actieprijs van €362,- voor slechts €137.-
Betaling in termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me een app via het icoontje rechtsonder, zo krijg je het snelst antwoord. Je mag ook mailen naar la***@vu******.nl

Hoogstimulatief-kind-therapie

Na betaling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kan je aan de slag met de trainingen, 5 Tips, Tips bij Tics en Mooie Momenten ontvang je per mail. Zo begin je direct met het realiseren van meer rust in huis.

Een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding. Het is handig om een notitieboekje erbij te hebben, zodat je belangrijke dingen voor jezelf op kan schrijven.

Dit verschilt per training. Je kan alles op eigen tempo volgen, je houdt namelijk een jaar lang toegang.

In de online leeromgeving kan je direct je vragen stellen.

Je houdt na aankoop een jaar toegang tot de training.

Als jij ouder bent van een Vuurkind en je wil je Vuurkind en je gezin helpen, dan is deze bundel wat je nodig hebt. Je kan het zien als een toolbox, waar jij alle gereedschappen vindt om je kind te helpen bij allerlei gedrag en uitdagingen.

Betaal veilig via Ideal, Creditcard, Apple Pay of Bancontact (België). Betalen in termijnen is mogelijk, klik hiervoor eenvoudig het aantal termijnen aan op de betaalpagina.

Alles in één:
De Vuurkind Bundel

Nu voor slechts

362
tijdelijke actieprijs van €362,- voor slechts €137.-
Betaling in termijnen mogelijk
vuurkind training

Vuurkind - Laura Frauenfelder 2023 All rights reserved

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top