Blijvend het verschil maken, voor je Vuurkind en jezelf

Help je Vuurkind zichzelf te zijn, zonder jezelf te verliezen

Voor ouders van Vuurkinderen die weigeren hun kind in een hokje te stoppen

Uniek

De cursus leert je op een andere manier te kijken en bevat methodes & tools die je nergens anders vindt. Ook niet in van die leuke opvoedboekjes.

Diepgang

Je leert verder kijken dan het gedrag en snapt wat er werkelijk speelt, zodat je gericht helpt. BONUS: live vraag- en antwoordsessies met Laura zelf.

Eenvoudig

Alles wat je leert in de cursus is eenvoudig toe te passen, zodat er ook daadwerkelijk een verandering plaatsvindt. Geen poespas.

Op jouw tijd

Volg de cursus op eigen tempo, vanaf een computer of je mobiel. Je houdt een heel jaar lang toegang tot alles. Op jouw tijd.

Geniet weer van je gezin

Zonder allerlei concessies te doen

Soms lijken er aan de dagen geen eind te komen. Continue strijd, gedoe en gezever. Je Vuurkind werkt zelden mee en heeft nogal de drang om de dienst uit te maken. Misschien heb je al van alles geprobeerd, van speltherapie tot psychologen, van checklists tot trainingen. Je probeert uit man en macht je kind te helpen, te ondersteunen en tot rust te brengen, maar niets helpt blijvend. Om moedeloos van te worden. Deze dagelijkse stress eist uiteindelijk zijn tol. Van je Vuurkind, je gezin en jezelf.

 

Zonde.


Want het is totaal niet nodig. Vuurkinderen zijn juist de meest bijzondere kinderen die er zijn en als ze lekker in hun vel zitten brengen ze zoveel plezier, wijsheid en liefde in je gezin. Het is van groot belang dat je weet hoe je kind is, wat er achter het gedrag speelt en hoe je jouw gevoelige kind hierbij helpt.

 

Inmiddels begeleid Vuurkind al meer dan 5 jaar gezinnen met deze drukke, gevoelige kinderen met een sterke wil naar meer rust, verbinding en simpelweg gezelligheid. Al mijn kennis en ervaring is gebundeld in de bewezen succesvolle cursus, speciaal voor Vuurkindouders; Help je Vuurkind. Volledig gericht op jou als Vuurkindouder en geeft je alle handvatten, inzichten en kennis die je nodig hebt om zelf jouw Vuurkind te begeleiden, zonder allerlei concessies te doen en zonder je Vuurkind te veranderen.

 

Want het zijn juist de eigenschappen van een Vuurkind die hen zo bijzonder maakt en waarmee zij in hun latere leven bergen zullen verzetten.

Tenminste, als jij niet de vlam dooft.

Deze ouders gingen je voor

'Ik zit pas in week 3 en er is al zoveel anders! Ik snap waarom ze zo boos doet en ik kan hierdoor zelf ook veel beter mijn geduld bewaren. Heel benieuwd naar wat nog volgt, ik kan niet wachten!'
Anouk
Vuurkindmama
'Het gaat zó goed met hem op school! De juffen zien echt een ander jongetje dan in het begin van het jaar.'
Marga
Vuurkindmama
''Het feit dat ik voor mezelf zoveel leer en antwoorden krijg, helpt me alleen al om beter met mijn kind om te gaan.'
Annelies
Vuurkindmama

Geen symptoombestrijding

Leer hoe je jouw Vuurkind écht helpt, niet alleen nu, een leven lang

Een Vuurkind in huis kan behoorlijk intens zijn. Niet alleen voor je Vuurkind, ook voor jou. Daarom is het meer dan belangrijk dat jij de juiste kennis hebt over jouw kind, zodat je achter het gedrag kijkt en je gevoelige kind helpt met wat er werkelijk speelt. Zo realiseer je blijvend rust in huis. Help je Vuurkind is een complete cursus, volledig gericht op Vuurkindgezinnen. Geen losse trainingen, stappenplannen en checklists meer, hier vind je de informatie die écht helpt, niet alleen nu, blijvend.

Zie waar het vandaan komt, verbeter jullie ouder-kindrelatie en breng rust in je gezin

Zie waar het vandaan komt, verbeter jullie ouder-kindrelatie en breng rust in je gezin

Stel je eens voor, hoe zou het voor je zijn?

 

Als jouw Vuurkind minder driftbuien heeft?

Als je niet meer de hele dag jouw Vuurkind hoeft aan te spreken?

Als je niet meer uitgeput bent aan het eind van de dag?

Als jouw gezin niet altijd meer om jouw Vuurkind draait?

Als je vol vertrouwen vertelt over wat jouw Vuurkind echt nodig heeft aan buitenstaanders?

Als de band met jouw Vuurkind sterker is dan ooit?

Als jouw Vuurkind zich begrepen voelt?

Als jij je begrepen voelt?

Als je jouw Vuurkind kan helpen op en na school?

Als je Vuurkind het gedrag niet meer uitvergroot hoeft te laten zien?

Als het zelfvertrouwen van jouw Vuurkind groeit?

Als je voortaan snel handelt om je Vuurkind te helpen?

Als je uitkijkt naar tijd samen, omdat het echt weer leuk is?

Als je meer energie over hebt om ook voor jezelf te zorgen?

Als je Vuurkind meer ontspannen is?

Als je merkt dat er echt wederzijds begrip is?

Als je Vuurkind niet meer altijd hoeft te bepalen?

Als je duidelijk je grenzen aan geeft, zonder boos te worden?

Als je niet meer altijd rekening hoeft te houden met je Vuurkind bij alles wat je doet?

Zorg dat je Vuurkind zich begrepen voelt

Door het opvallende gedrag is een Vuurkind helaas vaak de Sjaak

Deze ouders gingen je voor

'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan.'
Anne
Vuurkindmama
'Ik ben al 2 jaar bezig en ik heb nog nergens iets gezien dat alles in één heeft. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om mee te doen.'
Laila
Vuurkindmama
'Ik ben zelf overdag ook rustiger, ook al reageer ik soms nog heftig op situaties ik krijg mezelf eerder rustig daarna alleen al door het programma en ik zit pas in week 4!'
Isa
Vuurkindmama
Vuurkind Cursus

Je bent niet alleen

Ook al voelt het soms zo, je bent niet de enige met een Vuurkind. Doe gratis mee aan de online vraag- en antwoordsessies met Vuurkind-oprichtster Laura zelf. Hier stel je al je vragen en doen we verdiepende oefeningen. Daarnaast ben je als deelnemer automatisch lid van onze besloten community voor Vuurkindouders en heb je de mogelijkheid om ook met andere ouders te sparren.

Start vandaag nog

Binnen 3 weken de eerste verandering

Meer rust in je gezin, je Vuurkind en jezelf

Vuurkind Cursus

Uniek & speciaal voor Vuurkindouders

Een unieke cursus, volledig gericht op jou, jouw gezin en jouw Vuurkind. Leer anders kijken naar je Vuurkind en maak alle tools, tricks en methodes eigen om zelf jouw Vuurkind te helpen.

Je leert niet de standaardtechniekjes, een Vuurkind is uniek en heeft ook een unieke benadering nodig. De kennis die je hier vind, vind je nergens anders.

Vuurkind cursus

Geniet meer van je gezin

Pas toe wat je leert in de cursus en ervaar veel meer ruimte. In jou, in je Vuurkind en in je gezin. Je zal merken dat je geduldiger wordt en dat jouw Vuurkind steeds minder de drang heeft om de hoofdrol te spelen en te bepalen.

Dit en meer zorgt ervoor dat jij veel meer geniet van je gezin. Je bent niet ouder geworden om altijd maar moe of chagrijnig te zijn, toch?

Vuurkind-cursus

Een zelfverzekerd Vuurkind

Jouw Vuurkind is gevoelig. Misschien hoort je Vuurkind al lange tijd dat hij of zij het nooit goed doet of voelt je Vuurkind zich niet begrepen. Dit zorgt voor een enorme afbraak in het zelfvertrouwen van je kind, met als gevolg dat er geldingsdrang, faalangst, en/of clownesk gedrag ontstaat bij je kind.

Met Help je Vuurkind bouw je het zelfvertrouwen van je Vuurkind op en help je jouw kind weer lekker in zijn of haar vel.

Deze ouders gingen je voor

'Nooit gedacht dat we in korte tijd zoveel zouden bereiken. Ons Vuurkind is een totaal ander kind. Rustiger, vrolijker en ook in huis is de sfeer flink verbetert, zelfs op school ziet de juf een heel ander kind.'
Tessa
Vuurkindmama
'Ze gaat ZO goed, zit lekker in haar vel, kan zich veel beter uiten en de boze buien zijn er nauwelijks en als ze er zijn weet ik hoe bij te sturen. We hebben echt heel veel gehad aan het programma en vooral aan jouw persoonlijke reacties. Echt heel knap dat je zonder ons echt te kennen precies voelde wat er speelt en hoe dat te doorbreken.'
Mirja
Vuurkindmama
'Ik wil je graag laten weten dat ik echt heel blij ben dat ik vuurkind ben tegen gekomen en de cursus ben gaan doen. Wat een verademing is het zodra je je vuurkind beter snapt en handvatten hebt voor de mindere dagen. Dankjewel daarvoor!'
Kim
Vuurkindmama

Holistisch, natuurlijk helpen

Een Vuurkind is anders

En heeft daarom ook iets anders nodig

Vuurkind cursus

In 12 weken tijd een totale verandering in huis, in je Vuurkind én in jezelf

De meeste deelnemers van Help je Vuurkind merken al vanaf week 3 een verschil. Je leert in het programma hoe je anders kijkt naar het gedrag van jouw Vuurkind, wat de oorzaak is en wat werkt om je Vuurkind te helpen.

 

Het voelt zo goed als je zelf de kennis in huis hebt om je Vuurkind bij allerlei problemen te begeleiden en te ondersteunen. Het is een investering van tijd en geld, maar het is het dubbel en dwars waard. Dat is wel gebleken.

Vuurkind cursus

Deze ouders gingen je voor

'Het is echt heel verwonderlijk hoeveel ik de afgelopen tijd al heb mogen leren alleen al door jouw cursus te doen om beter om te leren gaan met mijn vuurkindje.. het is alsof ik letterlijk het licht heb gezien. En ik maak hele grote sprongen dus Thx.'
Lisa
Vuurkindmama
'Zijn boosheid/agressie vind ik echt juist minder geworden, dus dat is fijn!'
Nienke
Vuurkindmama
'Na vele andere pogingen om “iets” te doen of veranderen heb ik nu eindelijk echt het idee dat er ook iets blijvend veranderd. Soms besef ik nog niet heel goed dat het allemaal zo anders is thuis. Beetje ongeloof ofzo. Het is tenslotte al jaren niet anders. Maar zo fijn!'
Marleen
Vuurkindmama
Vuurkind-cursus

Je krijgt niet alleen met veel korting toegang tot de bewezen succesvolle cursus Help je Vuurkind, je ontvangt ook toegang tot de volgende populaire trainingen:

 • Edelstenen voor Vuurkinderen
 • E-book Tips bij Tics
 • E-book Mooie Momenten

Een totale waarde van maar liefst €85,-!

Maak het verschil voor jouw kind, voor nu én later

De all-you-need-cursus voor Vuurkindouders die weigeren hun kind een stempel te geven en hun kind volledig zichzelf willen laten zijn, zonder zichzelf te verliezen.

 • 1 heel jaar toegang tot de overcomplete cursus Help je Vuurkind
 • Bewezen succesvol bij honderden andere Vuurkindgezinnen
 • Inclusief live vraag- en antwoordsessies met Vuurkind oprichtster Laura Frauenfelder
 • Bonussen t.w.v. €85,-

Begrijp je Vuurkind, help bij overprikkeling, driftbuien, geldingsdrang, faalangst, bepalend gedrag, onzekerheid en meer. Niet voor even. Blijvend.

Help je Vuurkind

zonder de vlam te doven
997
297,- Eenmalig
 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders
 • Leer achter het gedrag van je kind kijken
 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag
 • Zorg voor blijvend rust in huis
 • Groei samen als gezin
 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop
 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura
 • 1 heel jaar lang toegang
 • Tijdelijk 70% korting
Populair

Help je Vuurkind

zonder de vlam te doven
267
80,- 4 maandtermijnen
 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders
 • Leer achter het gedrag van je kind kijken
 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag
 • Zorg voor blijvend rust in huis
 • Groei samen als gezin
 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop
 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura
 • 1 heel jaar lang toegang
 • Tijdelijk 70% korting

Help je Vuurkind

zonder de vlam te doven
137
44,- 8 maandtermijnen
 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders
 • Leer achter het gedrag van je kind kijken
 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag
 • Zorg voor blijvend rust in huis
 • Groei samen als gezin
 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop
 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura
 • 1 heel jaar lang toegang
 • Tijdelijk 70% korting

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top