Vuurkind

Holistisch Therapeut & Coach - oprichtster Vuurkind

Laura
Frauenfelder

Oprichtster Vuurkind

Laat mij jouw gezin helpen naar rust, begrip & verbinding.

Ik leer je alles over Vuurkinderen. Na dit traject heb jij alle kennis en vertrouwen om je Vuurkind zelf te helpen.

Als ouder van een Vuurkind heb je het niet altijd even makkelijk. Ik was ooit daar waar jij nu bent. Het is moeilijk, stressvol en je twijfelt steeds aan jezelf

Een Vuurkind (druk, gevoelig kind met een sterke wil | hoogstimulatief | HSP-SW) is anders dan andere kinderen en heeft daarom ook een andere benadering nodig. En die is echt anders dan dat je omgeving je vaak probeert te vertellen, hoe goed ze het ook bedoelen.

 

Ik ga graag samen met jou aan de slag, zodat jij alle tools in huis hebt om jouw Vuurkind vol vertrouwen te ondersteunen.Het resultaat? Eindelijk weer rust in je gezin én in jezelf. Hoe klinkt dat voor je?

Ik begeleid jou en je vuurkind naar meer rust, zelfvertrouwen en een krachtigere verbinding

We gaan samen op onderzoek naar de oorzaken van het gedrag van jouw vuurkind. Tijdens het traject ontvang je alle tools die je ook na het traject kunt blijven inzetten voor meer rust en vertrouwen in jouw vuurkind en in jouw gezin.

 

Alles in het traject is in overleg en afgestemd op de behoeftes. Ik werk het meest met de ouders, jouw Vuurkind komt tijdens het traject alleen om te tekenen, gemasseerd te worden of om het hart te luchten. Dit traject is er volledig op gericht jou als ouder zo te begeleiden dat je zelf alles in huis hebt om jouw Vuurkind te ondersteunen.

Hoogstimulatief-kind-therapie

REVIEWS

WAT HEEFT HET ANDEREN GEBRACHT

'Met de hulp en behandelingen van Laura hebben we geleerd het verschil te maken als ouders, om voor ons en onze kinderen te doen wat onze ouders nog niet over zichzelf en ons als kinderen wisten.'
'Er zijn nu meer pieken dan dalen en de dalen zijn lang niet zo diep meer. Wij plukken nog steeds de vruchten van de ondersteuning van Laura'
'Als vader dacht ik er voldoende voor onze kinderen te zijn, inmiddels heb ik geleerd hoe belangrijk het is, en hoe gemakkelijk en effectief het is om er werkelijk voor elkaar te zijn.'
'Het traject met Laura heeft mij- en ons inzicht gegeven in onze relatie en de relatie met ons (vuur) kind.'
'De betekenis van de door ons vuurkind gemaakte tekening en de open houding van Laura en het door Laura zonder oordeel, stellen van de juiste vragen om tot zelfinzicht te komen blijft mij het meeste bij.'
'Het traject is voor mij waardevol, het is net of er een Vlinder is ontpopt met de verdieping in een proces dat al vanaf het begin van onze relatie en de geboorte van onze kinderen in ontwikkeling is.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

1-OP-1 BEGELEIDING

8 sessies vanuit de praktijk in Wateringen of online. Volledige aandacht voor jouw gezin.

EXTRA CONTACT

Gedurende het traject een onbeperkt aantal extra contactmomenten, via mail, whatsapp of telefoon. Gewoon als jij er behoefte aan hebt.

VEEL KENNIS

Je ontvangt heel veel kennis over Vuurkinderen en ik zorg ervoor dat je de methodieken volledig eigen gaat maken.

UITGEBREIDE READING

Je ontvangt een uitgebreide reading van een tekening gemaakt door jouw Vuurkind. Uit de tekening komt o.a. voort waar jouw kind mee zit en wat hij of zij nodig heeft.

HOLISTISCHE MASSAGE

Tijdens het traject zet ik een holistische massage in, die ik ook aan jou ga leren, zodat jij jouw Vuurkind kunt helpen met ontprikkelen.

ENERGETISCHE REINIGING

Ik reinig jouw Vuurkind energetisch om hem of haar weer in zijn eigen energie te krijgen en ik leer jou hoe je dit zelf kunt toepassen.

2 ETHERISCHE OLIËN

Op maat afgestemd, zodat jouw kind exact de geuren krijgt die hij of zij nodig heeft. De etherische olie die je van mij krijgt heeft een zeer hoge therapeutische waarde.

2 X WRIJFOLIE

Op maat afgestemd. Wrijfolie is een prikkeltherapie (aromatherapie) welke zorgt draagt voor het stimuleren van het zelfhelend vermogen.

BACH BLOESEM REMEDIES

Op maat afgestemd inclusief reading. Bach Bloesem Remedies helpen je exact met het gene waar jij als ouder en je Vuurkind behoefte aan hebben.

Samenwerken

In dit bewezen succestraject nemen we het gedrag van jouw zoon of dochter onder de loep en komen we erachter wat er werkelijk in hem of haar speelt. Tijdens dit traject werk ik het meest met de ouders.

Het traject is erop gericht  dat jullie als ouders straks alle tools in handen hebben om jullie hoogstimulatieve kind te ondersteunen. Dit traject is intensief en er zal worden gevraagd ook naar jezelf te kijken, maar het traject zorgt voor een blijvende verandering.

 

Minder driftbuien, minder geldingsdrang, minder onzekerheid en bovenal het vertrouwen in jullie zelf als ouder dat jullie alles aankunnen.

 

Tijdens de trajecten met anderen is gebleken dat ook de band tussen de ouders versterkt, een diepere binding.

Een Vuurkind-traject is all-in, met:

  • Edelstenen
  • Etherische oliën
  • Bach Bloesem Remedies
  • Zeer uitgebreide reading

Afhankelijk van het verloop duurt een traject ongeveer 4/5 maanden.

Het is daarna mogelijk om te verlengen of losse sessies te boeken.

De sessies kunnen zowel offline (in mijn praktijk in Wateringen) en online (via Zoom) plaatsvinden. Ik werk enkel met trajecten en niet met losse sessies.

De kosten voor het Vuurkind-traject worden in overleg bepaald. Omdat het een intensief traject is waarbij ik volledig bij jouw gezin ben betrokken liggen de kosten hoger dan het online programma. In 2 of 4 termijnen betalen is mogelijk.

 

Let op; ik werk zonder oordeel en met een goede vleug spiritualiteit.

 

Past dit je totaal niet? Dan ben ik niet jouw match. Sta jij open voor liefdevolle feedback en het uitproberen van nieuwe mogelijkheden, plan direct een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Ik heb beperkt plek, als er niet direct plek is voeg ik je toe aan de wachtlijst.

laura-frauenfelder-holistisch-coach

REVIEWS

WAT HEEFT HET ANDEREN GEBRACHT

'Nooit gedacht dat we in relatief korte tijd zoveel hebben bereikt. Onze zoon kan eindelijk zichzelf zijn, we begrijpen hem beter. Er is gewoon rust in ons gezin!'
'Onze relatie als man en vrouw is verder verdiept in een intensere beleving in het contact met elkaar en met onze kinderen.'
De heilzame werking van de Bach bloesems voor mijzelf en de effecten van de opgedane kennis in de voetenmassage in combinatie met de aromatherapie. hebben een groot verschil gemaakt.'
'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan. Door de tools en aromatherapie die we hebben meegekregen heeft Laura een moment voor mij en mijn zoontje weten te creëren. Hierdoor zijn we weer meer naar elkaar toe gegroeid. Ik zou een traject zeker aanraden!'

Ik werk niet met iedereen

1-op-1 werken met een gezin aan een transformatie vind ik fantastisch om te doen. Het is zo waardevol om bij de ouders de erkenning en herkenning te zien en samen met hen te zorgen voor een betere thuissituatie, niet alleen voor het kind, zeker ook voor de ouders. 

Mijn tijd is beperkt en daarom heb ik besloten alleen nog te werken met mensen die écht in actie komen, die naar zichzelf durven te kijken, die houden van aanpakken en openstaan voor liefdevolle feedback.

 

Ik werk in trajectvorm, zodat ik een gezin met een Vuurkind van A tot Z begeleid en ik de ouders voldoende tools geef om zelf hun hoogstimulatieve kind te ondersteunen.

 

Ik werk slechts met een paar cliënten tegelijk. Als je een traject bij me volgt ben ik nauw bij je betrokken, ik wil je de juiste energie en tijd geven. Daarnaast vind ik het fantastisch om blogs en e-books te schrijven, trainingen vorm te geven en begeleid ik een groep ouders online via Help je Vuurkind in 12 weken om zo een grotere groep te ondersteunen.

 

Wil jij 1-op-1 met mij de verandering aangaan? Vul onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op om te ervaren of we een match hebben.

De kennismaking is geen coachcall. We bepalen tijdens de kennismaking of de klik er is en of ik de coach ben die jullie nu verder kan helpen. Ik geef altijd een eerlijk advies. Als je een afspraak maakt, ga ik ervanuit dat je de investering voor het 1-op-1 traject kunt maken.

Momenteel is er een wachtlijst. Als je je inschrijft voor de wachtlijst starten we medio januari 2024. Liever meteen starten? Meld je aan voor Help je Vuurkind in 12 weken. Klik hier voor meer informatie.

strong-willed-coach
Hoogstimulatief Strong Willed Coach

Praktische informatie:

  • Het 1-op-1 traject voor nieuwe gezinnen is inclusief het Help je Vuurkind in 12 weken programma. We doorlopen samen het programma gedurende het traject, naast de 1-op-1 sessies.
  • Het traject vindt plaats in mijn praktijk in Wateringen, live. Meerdere sessies in het traject zijn online te volgen, houd er rekening mee dat minimaal 3 sessies live plaatsvinden in mijn praktijk.
  • Het traject duurt gemiddeld 4 tot 5 maanden
  • Tijdens het traject ben ik jouw coach, ook tussen de sessies door
  • Ben je de drempel over en vraag je om hulp, dan plan ik onze 1e kennismaking zo snel mogelijk in, het liefst binnen een week. Afhankelijk van hoe vol mijn agenda is kunnen we snel starten. Als ik tijdelijk geen plek heb, zet ik jullie gezin op de wachtlijst, vanuit de wachtlijst duurt het gemiddeld het 2 maanden totdat we starten.
  • De prijs is all-in, dus inclusief het Help je Vuurkind programma de sessies, tussentijds contact, etherische oliën, edelstenen en Bach Bloesem Remedies. Het all-in 1-op-1 traject kost €1497,- en is met toegang tot het Help je Vuurkind in 12 weken programma. Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen. De kosten zijn niet te verhalen bij de aanvullende zorgverzekering, in de meeste gevallen zijn de kosten wel aan te voeren als zorgkosten bij de belastingopgave.

WAAROM MET MIJ EEN TRAJECT VOLGEN?

laura-frauenfelder-vuurkind-coach

Laura Frauenfelder

Holistisch therapeutisch kindercoach

KLAAR VOOR MEER RUST IN JE GEZIN?

Je kunt ervoor kiezen om ineens te betalen of in 4 of 8 termijnen. Zie de prijzen hieronder:

Kindercoach Laura Frauenfelder voor Vuurkinderen

Plan hieronder een kennismaking in mijn agenda

De kennismaking is geen coachcall. We bepalen tijdens de kennismaking of de klik er is en of ik de coach ben die jullie nu verder kan helpen. Ik geef altijd een eerlijk advies. Als je een afspraak maakt, ga ik ervanuit dat je de investering voor het 1-op-1 traject kunt maken.

Momenteel is er een wachtlijst. Als je je inschrijft voor de wachtlijst starten we medio januari 2024. Liever meteen starten? Meld je aan voor Help je Vuurkind in 12 weken. Klik hier voor meer informatie.

Plan hieronder een kennismaking in mijn agenda

De kennismaking is geen coachcall. We bepalen tijdens de kennismaking of de klik er is en of ik de coach ben die jullie nu verder kan helpen. Ik geef altijd een eerlijk advies. Als je een afspraak maakt, ga ik ervanuit dat je de investering voor het 1-op-1 traject kunt maken.

Momenteel is er een wachtlijst. Als je je inschrijft voor de wachtlijst starten we medio januari 2024. Liever meteen starten? Meld je aan voor Help je Vuurkind in 12 weken. Klik hier voor meer informatie.

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top
Vragen, tips of advies?