1-op-1 ALL IN TRAJECT

1-op-1 ALL IN TRAJECT

1-OP-1 ALL IN TRAJECT VUURKIND

Heb je behoefte aan intensieve begeleiding? Speciaal voor ouders van VUURkinderen heb ik een traject ontwikkelt. 

Veel gezinnen met VUURkinderen hebben het traject gevolgd en merken een wezenlijk verschil, bij hun VUURkind en bij zichzelf. Er is meer rust, liefde en verbinding.

Ik begeleid jou en je vuurkind naar meer rust, zelfvertrouwen en een krachtigere verbinding.

We gaan samen op onderzoek naar de oorzaken van het gedrag van jouw vuurkind. Tijdens het traject ontvang je alle tools die je ook na het traject kunt blijven inzetten voor meer rust en vertrouwen in jouw vuurkind en in jouw gezin.

Alles in het traject is in overleg en afgestemd op de behoeftes. Ik werk het meest met de ouders, jouw VUURkind komt tijdens het traject alleen om te tekenen, gemasseerd te worden of om het hart te luchten. Dit traject is er echt volledig op gericht jou als ouder zo te begeleiden dat je zelf alles in huis hebt om jouw vuurkind te ondersteunen.

REVIEWS

WAT HEEFT HET ANDEREN GEBRACHT

'Met de hulp en behandelingen van Laura hebben we geleerd het verschil te maken als ouders, om voor ons en onze kinderen te doen wat onze ouders nog niet over zichzelf en ons als kinderen wisten.'
'Onze relatie als man en vrouw is verder verdiept in een intensere beleving in het contact met elkaar en met onze kinderen.'
'Als vader dacht ik er voldoende voor onze kinderen te zijn, inmiddels heb ik geleerd hoe belangrijk het is, en hoe gemakkelijk en effectief het is om er werkelijk voor elkaar te zijn.'
'Het traject met Laura heeft mij- en ons inzicht gegeven in onze relatie en de relatie met ons (vuur) kind.'
'De betekenis van de door ons vuurkind gemaakte tekening en de open houding van Laura en het door Laura zonder oordeel, stellen van de juiste vragen om tot zelfinzicht te komen blijft mij het meeste bij.'
'Het traject is voor mij waardevol, het is net of er een Vlinder is ontpopt met de verdieping in een proces dat al vanaf het begin van onze relatie en de geboorte van onze kinderen in ontwikkeling is.
De heilzame werking van de Bach bloesems voor mijzelf en de effecten van de opgedane kennis in de voetenmassage in combinatie met de aromatherapie.'
'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan. Door de tools en aromatherapie die we hebben meegekregen heeft Laura een moment voor mij en mijn zoontje weten te creëren. Hierdoor zijn we weer meer naar elkaar toe gegroeid. Ik zou een sessie zeker aanraden!'

WAT JE KUNT VERWACHTEN

1-OP-1 BEGELEIDING

8 sessies vanuit de praktijk in Wateringen of online. Volledige aandacht voor jouw gezin.

EXTRA CONTACT

Gedurende het traject een onbeperkt aantal extra contactmomenten, via mail, whatsapp of telefoon. Gewoon als jij er behoefte aan hebt.

VEEL KENNIS

Je ontvangt heel veel kennis over VUURkinderen en ik zorg ervoor dat je de methodieken volledig eigen gaat maken.

UITGEBREIDE READING

Je ontvangt een uitgebreide reading van een tekening gemaakt door jouw VUURkind. Uit de tekening komt o.a. voort waar jouw kind mee zit en wat hij of zij nodig heeft.

HOLISTISCHE MASSAGE

Tijdens het traject zet ik een holistische massage in, die ik ook aan jou ga leren, zodat jij jouw VUURkind kunt helpen met ontprikkelen.

ENERGETISCHE REINIGING

Ik reinig jouw VUURkind energetisch om hem of haar weer in zijn eigen energie te krijgen en ik leer jou hoe je dit zelf kunt toepassen.

2 ETHERISCHE OLIËN

Op maat afgestemd. De oliën zijn van Tisserand, een merk dat meer dan eens is bekroond tot de beste. Alle oliën van Tisserand zijn volledig vegan en alle bestandsdelen zijn traceerbaar.

2 X WRIJFOLIE

Op maat afgestemd. Wrijfolie is een prikkeltherapie (aromatherapie) welke zorgt draagt voor het stimuleren van het zelfhelend vermogen.

3 BACH BLOESEM REMEDIES

Op maat afgestemd inclusief reading. Bach Bloesem Remedies helpen je exact met het gene waar jij behoefte aan hebt.

WAAROM MET MIJ EEN TRAJECT VOLGEN?

Laura Frauenfelder

Holistisch therapeutisch kindercoach

KLAAR VOOR MEER RUST IN JE GEZIN?

Je kunt ervoor kiezen om ineens te betalen of in 4 of 8 termijnen. Zie de prijzen hieronder:

1-OP-1 ALL IN TRAJECT VUURKIND

Betaling in 1 keer
777,-
  •  

1-OP-1 ALL IN TRAJECT VUURKIND

Betaling in 4 termijnen
199,-
  •  

1-OP-1 ALL IN TRAJECT VUURKIND

Betaling in 8 termijnen
109,-
  •