VUURKIND

Je gevoelige kind helpen met aromatherapie

Zo gebruik je aromatherapie bij

Gevoelige kinderen

En zorg je ervoor dat het geen averechts effect heeft en je hooggevoelige kind alleen nog maar drukker, bozer of intenser wordt

Aromatherapie is geurentherapie en is op vele manieren in te zetten.

De meest voorkomende methodes zijn via een diffuser, inhalatie, massage, huidolie of badolie. Zo kan je bijvoorbeeld een paar druppels etherische olie in een diffuser doen om de gemoedstoestand van je gevoelige kind te beïnvloeden, zodat het meer ontspant, minder boos is of minder verdrietig bijvoorbeeld.

Je kan ook een vernevelspray maken door etherische olie met bronwater te mengen. Doe het in een sprayflacon en maak er bijvoorbeeld monsterspray van om je hooggevoelige kind te helpen met eventuele angsten voor het slapen gaan.

Een mix van Palmarosa en Lavendel is hiervoor bijvoorbeeld ideaal. Voor Vuurkinderen is Mandarijn altijd de favoriet.

Deze lichte, vrolijke olie helpt je Vuurkind prikkels los te laten en zich weer zorgeloos te voelen.

En dat is vaak waar een Vuurkind behoefte aan heeft.

Een goede massageolie maak je door enkele druppels met zoete amandelolie te mengen, gebruik de massageolie bijvoorbeeld tijdens een korte voetreflexmassage gericht op het ontprikkelen. Je leert er alles over in de online training Sneller Slapen voor Vuurkinderen.

Ook in bad of in een voetenbad kan een etherische olie ontzettend goed haar werk doen.

Vergeet niet eerst de etherische olie te mengen met een eetlepel zoete amandelolie, doe de etherische olie nooit puur in het water.

Bij fysieke klachten biedt aromatherapie ook ondersteuning, zo kan je een fijne huidolie met de juiste etherische olie maken bij spierpijn en deze gericht smeren op de pijnlijke plekken.

Etherische oliën zijn ook heel goed inzetbaar in huidcrèmes, oliën zoals Geranium of Frankincense helpen het verouderingsproces van de huid te vertragen. Fijn voor jou mama ;-).

In vele crèmes die overal ter wereld verkocht worden zijn etherische oliën terug te vinden. Sowieso worden etherische oliën in vele cosmetische producten gebruikt, denk bijvoorbeeld aan shampoo’s of parfums.

Het mooie is dat je voor elke toepassing slechts enkele druppels etherische olie nodig hebt. Teveel is echt een no go. Hierdoor doe je extra lang met een flesje olie.

Aromatherapie is ontzettend veelzijdig, er is daarom altijd een manier die past bij jou en jouw hooggevoelige kind.

Meer weten over aromatherapie, etherische oliën en hoe je jouw gevoelige kind met een sterke wil hiermee op holistische, natuurlijke wijze helpt?

Ga aan de slag met de uitgebreide training Aromatherapie voor Vuurkinderen. Zo weet je zeker dat je deze eeuwenoude therapie veilig inzet, de juiste olie gebruikt en hoe je ervoor zorgt dat de etherische olie optimaal werkt voor jouw hooggevoelige kind met een sterke wil.

Aromatherapie is bewezen effectief bij Vuurkinderen, ik gebruik het al sinds de start van mijn bedrijf in 2018 bij elk gezin dat ik begeleid en altijd met succes.

Het is een natuurlijke, subtiele therapie om je Vuurkind te helpen bij o.a.:

  • Driftbuien
  • Slecht slapen
  • Stress
  • Spanningen
  • Angsten
  • Bedplassen
  • Tics
  • Boze buien
  • Emotionele schommelingen
  • En zo veel meer

Maar ga niet zonder kennis met etherische oliën werken

 

Ondanks dat etherische oliën een natuurlijk hulpmiddel zijn, zijn er ook veel contra-indicaties (wanneer je de olie niet mag gebruiken) en er zijn veel oliën die helemaal niet geschikt zijn voor kinderen of bijvoorbeeld je trouwe viervoeter. De verkeerde olie kan een averechts effect hebben op het gedrag van jouw gevoelige kind of zelfs schade toebrengen.


Lees je goed in en verkrijg de juiste informatie over aromatherapie, zeker als je het voor je gevoelige kind wil inzetten. Er gaan nogal wat blabla-verhalen in de  rondte. Zo claimen sommige aanbieders bijvoorbeeld dat je de olie mag innemen. Dit mag nooit! En zeker niet bij kinderen.

Of wat dacht je van de termen natuurlijke, pure of echte olie? Pure onzin noem ik dat! Dat zijn allemaal oliën met kunstmatige toevoegingen en doen dus helemaal niets op therapeutisch gebied. Dit is allemaal marketing en gericht op winst.

Help je Vuurkind op natuurlijke wijze

Stop overprikkeling, driftbuien, slecht slapen, angsten en meer met de helende werking van aromatherapie, speciaal voor Vuurkinderen.

gevoelig kind aromatherapie

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Online training

Meer dan 60% korting

van € 129,-
Nu eenmalig € 57,-

Tijdelijk met 60% korting

volledig gericht op vuurkinderen

Uitgebreide uitleg over de geuren die het best werken voor Vuurkinderen

Eenvoudig toepasbaar

Geen rocketscience, ik leg het je praktisch uit

inclusief antwoord op je vragen

In de online leeromgeving krijg je snel antwoord

door laura frauenfelder

Volledige training gegeven door Laura Frauenfelder - oprichtster Vuurkind

een jaar lang toegang

Op eigen tempo te volgen, via je smartphone of computer

Inclusief naslagwerk

Snel opzoeken welke geur je bij welk gedrag nodig hebt

5/5

“Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt.”

5/5

“Hier in huis loont het echt!”

5/5

Ik wilde hem heel graag meer ondersteunen in de mooie ontwikkeling die hij nu doormaakt met ons en zag in aromatherapie en de massage (lichamelijk) een mooi nieuw ‘onderzoekje’ tussen ons. Hij vindt beide helemaal geweldig en is oprecht nog meer ontspannen, lacht veel, slaapt beter en zegt ook blij te zijn.

5/5

“Soms vraagt mijn zoon zelf om het lekkere geurtje als we het per ongeluk vergeten zijn. Het lijkt er wel op dat hij sinds we het gebruiken minder vaak uit bed komt.
Laatst een voetenbadje met olie gemaakt en daar werd hij ook vrijwel meteen rustig van.”

tijdelijk meer dan 60% korting

aromatherapie voor vuurkinderen

Complete online training voor ouders van Vuurkinderen die hun kind willen helpen bij overprikkeling, woede, angsten, stress, spanningen, slecht slapen, veranderingen en meer.

van € 129,-

voor slechts € 57,-

Eenmalig beschikbaar, alleen nu

5/5

“De informatie over aromatherapie is eenvoudig te volgen en heeft zoveel handvatten gegeven. Ik weet nu wat ik moet doen als mijn dochter weer eens vol spanning uit school komt of als ze bang is in het donker. Ook haar ‘buien’ duren niet meer zo lang. Ik zou het elke Vuurkindouder aanraden”

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me een app via het icoontje rechtsonder, zo krijg je het snelst antwoord. Je mag ook mailen naar la***@vu******.nl

Hoogstimulatief-kind-therapie

Na afronding van je bestelling krijg je direct een uitnodiging voor de online leeromgeving en kan je meteen van start met de training.

Een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding. Het is handig om een notitieboekje erbij te hebben, zodat je belangrijke dingen voor jezelf op kan schrijven.

Gemiddeld genomen doe je 4-6 uur over de training. De training is opgedeeld in verschillende modules. Zo leer jij stap voor stap hoe je aromatherapie inzet om je Vuurkind te helpen. Uiteraard volg je de lessen in eigen tempo. Je houdt een jaar toegang.

In de online leeromgeving is er ruimte voor je vragen. Ik beantwoord ze persoonlijk.

Je houdt na aankoop een jaar toegang tot de training.

Als jij ouder bent van een Vuurkind en je wilt leren hoe je je Vuurkind op natuurlijke manier helpt, dan is deze training heel erg geschikt voor jou.

Ik leg in makkelijke taal uit hoe je aromatherapie inzet. Zonder poespas.

Betaal veilig via Ideal, Creditcard, Apple Pay of Bancontact (België).

Deze tekst heeft auteursrecht. Neem contact op via laura@vuurkind.nl voor toestemming.

Scroll naar top